• 81
    maçı ofiste takip etmiş galatasaray sözlük yazarlarından biri olarak ilk yarısını 20.dakikadan itibaren zavallı gözlerimle takip ettikten sonra, 45-60 arası maçın göz ishali olduğuna karar verip, karşılaşmayı sadece spikerin ses tonuyla takip etmek istedim fakat ona da dayanamayıp sesi kapattım. o andan itibaren, maksadım ofisin internet kotasını doldurmak oldu. buradan skorun 1-2 olduğunu öğrendiğimde bile sekme değiştirip maça bakma gereği duymadım, hatta son dakikalarda 2-2'yi kaçırmış sanırım ev sahibi ekip neyse işte galatasaray'ın maçı değil de sanki öylesine bir maçtı bu karşılaşma benim için...

    hatta kardeşim tamanlamiylaotuzkarakterlinick maçın bittiğini söylemese diğer sekmede a haberhalen açık duruyordu yani hatta hava raporunu isteyene verebilirim;alanya 20 dereceymiş misal...(u: bu nasıl aralık ayı?)(u: üstüne üstlük ayın bir de 23'ü iyi mi?)(u: bu ne biçim kış la?)

    ayrıca bu maçla ilgili galatasaray'ımızın oynadığı şeye futbol diyen olursa valla ciddi kavga çıkartırım. kastamonusporlu arkadaşlarda biraz kıpırtı vardı futbol namına gerek ilk yarı izlediğim bölümde olsun gerek ikinci yarıda spikerden duyduklarım olsun ama bizim ruhsuzlar ne oynadı orasını bilmiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın