resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 8161
    sen nasil bir profesyonel futbolcusun, nasil bir amigdalan var senin de 30kusur yasina geldin hala ayni hatayi yapip ayni golleri yediriyorsun bize.

    pavlov'un kopegi bile sartlanmayla ogreniyor bir seyler, sen kamyon dolusu gol yedirdin hala ogrenemiyorsun. bilal'e anlatir gibi anlatiyorum simdi sabri:

    futboldaki en onemli sey gorus alanidir, sahanin neresinde olursan ol gordugun alan genisledikce rakibin seni savunmasi daha zorlasir, senin de pas vermen kolaylasir. peki sen neden o icine tukurdugum topunu sag bekte alinca, gorus acin da sahanin genis alaninda oldugu halde, neden sol ayaginin uzerinden tekrar gotunu rakinbe donup oradan da cizgiye donup kendini skstiriyorsun haliyle attigin top da 20 metre gitmeden tekrar rakibe gidiyor. savunma tekrar dengesiz yakalanip rakiplerle eslesmeye calismak zorunda kaliyor, eslesemedigi her pozisyonda da golu yiyor.

    3.lig takimindan gol yedirdin allah seni nasil biliyorsa oyle yapsin. hadi yine gotunu dondun topu rakibe attin da madem oyle kendi adamini takip etmeye devam et de kafa vurmasin.

    yedek oyuncu olarak ise yarayacagini cok kez soyledim ama o kadar tiksindim ki senin ayni seyleri tekrarlayip piskin piskin devam etmenden, ise yarayacak olsan da artik git sabri.

    ha bir de, senin o yurumekten baska bir seyde kullanamadigin o sol ayagina da tukureyim. ulan bari topu istop ederken sol ayagini uzat da al topu. onda bile sag ayagini uzatip topu geriye dogru cekiyorsun. rakip de gelip baski kuruyor ustunde.

    defol sabri, defol. ve gittigin yerde kimsenin seni degil futbolcu adam yerine bile koymadigini gorunce belki akillnirsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın