• 107
    yönetim tarafından yapılan açıklamalara bakıldığında umutla beklediğim transfer sezonu. çünkü takımın hali vaziyeti ortada. en az 4 transfer lazım. bunların biri orta saha(defansif yönlü) diğeri ise forvet. diğer iki bölge herkesin ortak fikri olan sağ bekimiz ve şart değil ama olursa iyi olur diyebileceğim sağ açığımız. yasinin yerine daha üst düzey bir isim.

    gerçi yönetim transfer olacak dedi ama bu yönetimin sözüne de ne zaman güvensek hayallerimiz suya düştü. o yüzden biraz temkinli bakıyorum ancak yaz transfer dönemin de yaptıkları işbilmezliği bu döneme de taşırlarsa, bu kez point otelin aranıp dursun özbek istifa etsin telefonlarının geleceğini sanmam. direkt taraftar oraya gider.

    gel gelelim transfer politikasına. dönemide gözönüne alacak olursak, şuan hiç bir kulüp 2 katı vermediğin sürece hiç bir iyi futbolcusunu satmaz. bizde gidip geleceğin yıldızı adı altından arjantinden, ekvatordan oyuncu getirmeyeceğimize göre, bu iyi dediğimiz adamlar avrupa ligi, şampiyonlar ligi oynamış olacak dolayısıyla lazio ile oynanacak maçımızda ve inşallah sonrasında kadroda yer alamayacak.

    o sebeple kötünün iyisi bir transfer politikası izlenip şunlar yapılabilir.

    sezon sonu sözleşmesi bitecek milanın da gözden çıkarttığı nigel de jong'u milandan alacaksın. istanbulda kalmak istemeyen ve hannoverın da talip olduğu grosskreutz la yine hannover da oynayan mevlüt takası yapıp. devre arasını kötünün iyisi bir forvet alarak tamamlayacaksın. bunlara ek olarak umut bulutu vermeden ryan donk'u kasımpaşadan alabiliriz. veya umut bulut donk takası, ardından gaziantepspor dan muhammet demir alınabilir. hem iyi bir potansiyel, yaşı 23, ceza sahası içinde etkili hemde yedek kulübesinde 2 3 sezondur lig tecrübesi olan yaşı genç bir oyuncunun olması iyidir.

    ek: orta saha için new castle dan tiote veya anita da olabilir. anitayı getirmek için milli takımdan kaptanı sneijder dan yardım talep edebiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın