• 16
    35 yaşındayım bu takımda her zaman belirli futbolcu grupları oldu. bunu görememeniz onun olmadığını göstermez. zamanında bu takıma sakarya grubu ve cemaatçiler hakimdi, şimdi ise ertem şener'lerle, telegol'lerle filan kanka olan bir grup hakim. eski grupçular şimdi basına geçti ve yeni grupçuları da kolluyorlar. o nedenle basında melo, sneijder eleştirilir, yasin, sinan filan kolay eleştirilir ama bir grup kesinlikle eleştirilmez geçiştirilir. bunu görmemek için kör olmak lazım.

    bunu bir twitter hesabına dayanarak söylemiyorum ama bende uzun bir süredir takımda almancılara karşı bir tutum olduğunu hissediyorum. bu adamlar daha zor şans buluyor daha kolay kesiliyor.

    ek: ben bu yaşıma kadar bu gruplara neşter vurabilen sadece bir hoca gördüm o da feldkamp'tı. terim filan hikaye. sakarya grubu onun zamanında en kuvvetli zamanını yaşadı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın