• 12
    14 kasım 2015 sarajevo galatasaray maçı'nda ilk 11 başlayan yavuzhan keleşoğlu bu maçta neden yok çok merak ediyorum. şu format aslında bizim için çok büyük avantaj. resmi hazırlık maçı işte.

    lionel carole sol stoperde, defansif orta sahada nasıl oynar merak etmedik mi ? ulan belki adam mükemmel oynayacak orada ? elimizde resmi hazırlık maçı var resmen. solda da 14 kasım 2015 sarajevo galatasaray maçı'nda oynattığımız yavuzhan var 95 doğumlu. baba 19-20 yaşında futbolcu bu maçta da oynamayacaksa nerede oynayacak yahu ? carole'ün sol stoper ve defansif orta saha oyununu merak ediyoruz. taraftar arasında gündemde olan bir konu. şu maçta bir dene ?

    burak yılmaz'ı biz göndermek istemiyor muyuz ? eğer istiyorsak, oynat şu maçta. adama mesaj ver. umut'u oynat işte. ha umut zararlı mı ? o da zararlı. ama burak efendi olayı bambaşka boyutlara taşıdı. oynat şu maçta bakalım burak efendiyi. mesaj ver. şu maçta burak yerine umut'un oynaması demek, gol atmış ve eski maçlara göre yararlı oynamış umut'un kayseri maçında yedek olması demek. burak efendiye katlanacak olmamız demek. olm istemiyoruz, herifte bok gibi oynuyor işte. lan istemiyoruz amk burak ? anlatamıyor muyuz ? sonra florya'ya toma çağırmak zorunda kalıyorsunuz. napacaksınız, taraftarın kafasına mı sıktıracaksınız ?

    jason denayer öldü mü ? öldüyse açıklayın.

    abi altyapı nerede ya ? olm altyapıyı öldürdünüz mü ne yaptınız ? nerede abi bu takımın u21 oyuncuları ? nerede bu takımın u17 oyuncuları ? bu maçta da wesley'mi kurtarsın götümüzü ? podolski'ye mi bakalım yine ?

    nerede ulan altyapı develer ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın