resim
Hasan Salih Kabze
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:41
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 201
    necati ateş ve hasan kabze benim için çok özeldir.
    yarın 11'deki ders için yapmam gereken okumayı sallayıp biraz kendileri için yazayım.
    malum beşiktaş maçındaki malum golü zaten hasan kabze'yi bizim için çok özel bir adam yapıyor. 68 maçta 19 gol atmış bizimle hasan. pek parlak bir istatistik değil. ama işte o beşiktaş maçı, gitmesi gerektiği anda ben kulübün değeriyim, evladıyım laflarına girişmemesi, gitmesi ve futboluna devam etmesi onu bizler için hoş bir anı haline getiriyor. hasan bize gol attığı maçın sonunda da alkışlanır. ne zaman, nerede bize karşı maça çıkarsa maç sonu bizim taraftarlar hasan'ı alkışlar. elinden geleni hep yapmış olduğu ve güzel futbolu için.
    necati ateş'te kendisi gibidir. gel denildiğinde gelmiş, git denildiğinde gitmiştir. bu eziklik olarak değil. hani birine gel dedik geldi, kovduk gitti değil. adam bizi seviyor. ihtiyaç olduğunda da bizimle birlikte mücadele edip, sonrasında ihtiyaç yoksa gidiyor. bugün necati gelip bizimle oynasa yine, 5-6 gol atar bir devrede. elinden geleni de yapar, bazı krallardan daha fazla saygı görür.
    istediği kadar kral olsun bazıları, istediği kadar gol atsın. hasan ile necati'nin toplamda attığı golün iki katını atsın isterse bizim takımda.
    bazıları gönüllerde kraldır.
    bazıları da listelerde.
    gönüllerdeki krallık baki kalır, 10 yıl sonra rakip olarak ter döksen bile alkışlanırsın.
    listelerde gelir, geçersin. gönüllerde yerin olmaz. formun düşer, listelerde de yerin olmaz. brezilya'dan gelen fernandao veya fas vatandaşı bir futbolcu gelir geçer seni, kalakalırsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın