resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 4674
    savunmasıyla ilgili her bir şeyi kenara koyuyorum. güçsüzlüğü, sürekli pozisyonunu kaybetmesini, ileriye top çıkaramamasını, geç bunları, defalarca yazıldı çizildi zaten.

    belli ki kurtuluş yok kendisinden, tamam yabancı sınırı 1 olsun, sen hata yapmamış ol zeminden dolayı gol yedirmiş ol, onlara da tamam diyip geçiyorum artık. ama ileri gitme artık duran toplarda. zaten vuramıyorsun, bak kaç sene oldu her duran topta ileri çıkıyorsun adam akıllı vurduğun 2 tane kafa vuruşu var. ben bir ara sırf bunun çetelesini tutuyordum. buyrun bakın.

    (bkz: #1590747)

    bu tarihten sonra bir konyaspor maçında top kendisinin kıçına çarpıp gol oldu, bir de trabzon maçında onur boşa çıktı, top buna mı çarptı bir şeyler oldu, gol oldu. neredeyse 4 sene olacak, duran topta ileri gidip topun kendisinin kıçına çarpmasını bekliyoruz. kafayla zaten atamıyor. bir de dönüşünde pozisyon veriyoruz. kimse mi uyarmıyor bunu sen kafa vuramıyorsun diye, hakikaten yeter yahu, duran toplarda bunu ileride görünce içimde bir şeyler kopuyor. forvetleri mehmet dilek ve danyal'a gol kaçırmasın diye şut çekmeyi yasaklayan, 10 maçta 107 gol yiyen güvenspor teknik direktörü gibi hissediyorum ileride semih'i görünce.
App Store'dan indirin Google Play'den alın