resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 8081
    iyi oynasa suç, kötü oynasa suç. iyi oynasa neden iyi oynadı, kötü oynasa neden kötü oynadı. gol atsa neden gol attı. gol atmasa neden gol atamadı.

    selçuk'un iyi yada kötü oynaması önemli değil, selçuk hiç oynamasın, yerine yabancı bir oyuncu gelsin. isterde kat kat daha kötü oynasın mühim değil. yeter ki selçuk inan oynamasın.

    garip bir anlayış.

    neymiş forma çıkarmış. topu her aldığında ıslık yükselsin. tribüne her yaklaştığında daha dün frikik attığında boynuma dola selçuk, biz hapşuralım sen çok yaşa xelçuk, tarikat kur müridin olalım xelçuk hatta biz evlenelim karıyı ilk gece sen becer selçuk yazan adamlar gelsin anasına bacısına birbirinden ağır küfürler etsin. sonra oyundan çıkarken formasını çıkardı onu asla affetmeyeceğim. sen olsan o kadar küfürden sonra kesin çıkarmazdın o formayı zaten...
    sanki taraftarlarımız 4 4 lük, oyuncularımızın da hepsi birer robot.

    çete lideriymiş, galatasaray onun istekleriyle yönetiliyormuş. evet selçuk'un öyle bir gücü var ve yanına kendisini daha ileri taşıyacak ciğersiz bir oyuncu aldırmak varken partnerinin bilal-jose-jpk rotasyonu olmasını istedi. çünkü selçuk tam bir mal. siz çok akıllısınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın