• 291
    galatasaray'in kayserispor gibi oynadigi bir maç. bakin bu takim maç kaybedebilir, kotu de oynayabilir ama bu kadar kotu oynayamaz. ben otuzlu yaslarindaki bir taraftar olarak besiktas'a karsi su sekilde oynadigimiz bir mac hatirlamiyorum. tarihte de pek fazla oldugunu sanmiyorum zaten. hicbir sekilde top ceviremeyen, pas yapamayan, baski kuramayan, pozisyona giremeyeni gectim, pozisyona girmek icin ugrasamayan bir takimimiz var. rakibimizin bize ikram ettigi golu dahi degerlendiremiyoruz. sahiden aci verici. bu kadroyu kuran yonetim kurulu ve onun baskani olan dursun aydin ozbek hiç utanmayacak. kahroluyor taraftar ama o beyefendi utanmayacak. iste bizim buyuk caresizligimiz. taraftardan tamamen kopuk, bir kast sistemiyle uye olmus kongre uyeleri ve onlarin sectigi besinci sinif bir baskan. oyuncularimizla ilgili kisa notlarim ise soyle:

    muslera: sen allah'in bir lutfusun. yuzune nasil bakiyorlar bilmiyorum. sokakta gorsem ben bile utanirdim sana takim arkadaslarinin yaptigi bu haksizliga.

    sabri: çok kotuydu. uzatmayacagim.

    balta: geri kalan takimimiz o kadar kotuydu ki, o olsa olsa vasat sifatini hakediyor.

    semih: yine hava toplarinda basarisizdi. yedigimiz ikinci golde yine gerektigi gibi vuramadi. gol onun hatasi mi sadece? hayir. ama artik vur su toplara be cocuk.

    olcan: istekli ama vasatti.

    chedjou: orta sahada olmuyormus. savunma icin cok temiz olan ayaklari, orta alanda birbirine dolaniyor.

    selçuk: muslera'yi saymazsak bir seyler yapmaya calisan tek topcumuzdu.

    sneijder: attigi gol disinda maalesef oyunda hic yoktu. bunun nedeni elbette oncelikle takim arkadaslari. kiminle paslasacak? selçuk tamam. peki sonra?

    yasin: epey kotuydu. epey. daha da kotu olmamasinin sebebi burak ile ayni takimda oynamasi...

    poldi: genel olarak hakemin verdigi kararlardan sonra elini kaldirmasa ve bir de sarisin olmasa oyunda oldugunun farkina varmazdim bile.

    burak: bir futbolcu ne kadar kotu olabilirse o kadar kotuydu. 1996'daki psg macindaki hayrettin'i dusun. iste ondan kotuydu. daha da kotusu sakatlik numarasi ile disari cikmasiydi. koskoca galatasaray takiminin santraforuna bakin hele.

    umut: yetenek yok. hiç yok. su kadarcik da yok. dolayisiyla sonuç da bu. bari son anlarda olcan'a gelen topu kesmeseydi. onu da keserek tuy dikti.

    tarık: ya lan neyse ben bir sey demiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın