resim
Mustafa Denizli
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 1211
    "tek stoperi chedjou" rize'de 4 gol yedirdi. ortasahada chedjou kadar bile oynayan biri yok. rodriguez durmadan tehlikeli top kayıpları yapıyor, emre çolak fiziksel olarak eziliyor, bilal'de kondüsyon yok. yasin dışında kanat oyuncusu yok, sinan gümüş eskişehir maçında bile sahada kayboldu, bugüne kadar türkiye kupası hariç hiçbir müsabakada hiçbir katkı veremedi. forveti yok, umut bulut ve burak yılmaz gibi iki futbol fakirine muhtaç. podolski karambol golcüsü, topu rakip yarısahaya taşıyamazsan podolski'nin etkinliği sıfıra iner. ha, topu ileri taşıyacak adam da yok tabii.

    bu kadroyla bu maçı fm'de save load yapa yapa oynasan bile en fazla berabere bitirirsin. acı ama gerçek. mustafa denizli iyi midir kötü müdür bilemem, ama dursun özbek'le hamzaoğlu'nun malikane zannettiği bir enkazı eşeleyerek derme çatma bir kulübe yapmaya çalışıyor. daha fazlasını yapması da mümkün değil zaten.

    geçen seneki şampiyonluğumuz 5 yabancı sınırı sebebiyle oynayan kötü yerli defans oyuncuları ve kaleciler sayesindeydi. şimdi en dandik anadolu takımının bile iyi bir kalecisi, orta kalite bir forveti var. beşiktaş ve fenerbahçe'nin ise dünya çapında forvetleri var. kısacası galatasaray, 2015-16 sezonunu 1 eylül'de zaten kaybetmişti. şimdi denizli'ye sövmenin hiçbir anlamı ve faydası yok.

    allah yardımcısı olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın