resim
Tolga Zengin
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Kaleci
Yaş:40
Boy:1.92
Uyruk:Türkiye
  • 483
    tamam kabul beşiktaş kariyeri sıkıntılı. ama bu adama yapılan ben çok kızıyorum. git santraforu eleştiri, stoperi eleştiri bilmem kimi eleştir ama konu kale olunca 3 kere düşün 1 kere konuş arkadaş. halı sahada bile kaleciyle kızımaz. kolay bir şey mi zannediyorlar kaleciliği. herkesin hata yapma bir de üzerine trip atma hakkı var ama bu adamların yok. çok sinirleniyorum vallahi.

    lisbon deplasmanında yediği ilk iki golde hatası var doğru. ilinde timing ikincisinde ayak hakimiyeti sıkıntısı var.

    ama kimse adam akıllı konuşmuyor.

    tek ön libero ile oynuyorsun beraberlik yetiyor ve bütün takım ileride sanki bir halt varmış gibi. bir de üzerine tek ön liberon ile sağ stoperin yer kaybediyor. atiba ve ya rodolfo doğru yerde olsa gol olmazdı. ve ya necip oyunda olsaydı da gol olmazdı. bu kadar kolay mı tek kişiye yıkmak. sağ bek dışında hoca dahil beşiktaş'ta herkes falso o pozisyonda ama herkes gibi hata yapan tolga'ya tüm yük.

    keza ikinci golde çok övülen atiba ve beck pozisyon hatası yapıyor. tolga ayaklarını kullansa o topu çıkartırdı doğru. ancak sen 18 içinden bomboş şut çektiriyorsan ve suçu tek kaleciye yıkıyorsan sen futbol izleme ne olur.

    halı sahaların caz geçilmez kalecisi ve kasap stoperi ben denizin isyanıdır bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın