resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 8072
    sabri'ye duyulan nefretin direk olarak maaşı ile alakası yok bence, o sebeple arkadaşım adama verilen para o red mi etsin mantığı tamamen konuyu sündürmek çözümden uzaklaştırmak maksatlıdır.

    bu adam öncelikle maçlarda ekstra çaba sarf eden bir oyuncu değildir bu ne biçim bir yalandır bilmiyorum ama ekstra çaba sarf eden birisi öncelikle birincil görevini yeteri kadar yerine getiriyor ve sonra ikincil hatta üçüncül görevini de tatmin edici şekilde yapıyor demektir ki bu adam asıl görevini düzgün yapmamaktadır. yani atak soldan yapılırken bile sağda ileride olan birisi oralarda durmadan kendini salak saçma tercihleriyle beraber parçalayan birisi pozisyonuna dönmüyor ve hasbel kader döndüğünde de hatalı işler yapıyorsa sokarım onun ilerideki çabasına. her atak yediğimizde sabri nerede yahu demek istemiyorum ben. yani sabri ekstra efor falan sarf etmiyor arkadaşım, sadece konuyu bulandırmak isteyenler kendisinin savunmadaki görevini inanılmaz aksattığını bir kenara koyarak trollük yapıyorlar.

    sabri'de gerçekten kendini ekstra çaba sarf ediyor falan sanıyor böyle olunca ve çıkıp ben hak ettiğimi alıyorum size ne oluyor diyebiliyor. hak ettiğini alsan burada tek kişi çıkıp sana bir şey demez. hem galatasaray'ın 11'inde olabilecek kapasitenin altında olup hem de o kapasitenin parasını alırsan yuhalanırsın, sana o parayı veren de yuhalanır. zaten onlarda defolup gidecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın