resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 8043
    4 aralik bursa macini seyredemedim, simdi kahvaltida lig tv'yi izliyorum. daha ilk 3 pozisyonda yedigimiz ataklarin hepsine damga vurmus. isin ilginc yani ozellikle 2'ye bir yakalandigimiz pozisyonda sabri uyuyor chedjou one cikarken ve 5 metre ofsayti bozuyor ama lig tv yorumculari tek kelime etmiyor. sonra kontra yedigimiz pozisyonda sag bekimiz kadraja bile giremezken podolski emre'yi kovaliyor ve jose merkez orta sahadaki adama yakin durmadi diye itin kicina sokmaya calisiyorlar. ayni pozisyonda selcuk da kadraja girmiyor, selcuk nerede diye de sormuyor adamlar. sonraki pozisyon yine takim defansi yanlis kurulmus, yine tek suclu jose ligtv spikerlerine gore.

    bu zihniyetin allah belasini versin. sabri acik acik suclu olmamak icin kadraja bile girmiyor, jose'nin sucu beceremeyecegi halde geri donmek mi? sabri 5 metre ofsayt bozuyor uyudugu icin adamlar agzini acmiyor. o pozisyon oncesi sabri adamina yaklasiyor, top acilinca rakibi birakip iceri giriyor spikerler yine agzini acmiyor. ustune bir de ustune sabri macta cok iyiydi diyor herifler.

    siz futbol biliyorsaniz eger ikiyuzlusunuz demektir. eger bilmiyorsaniz bari susun da rezil olmayin.

    sabri'ye soyleyebilecegim bir sey kalmadi artik. o cozmus turk izleyicisini, kadraja girmedikce suclu olmazsin. ofsayti da arada boz sorun degil, senden once suclanacak illa yabanci bir gunah kecisi bulunur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın