resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 7991
    sözleşmesi otomatik olarak uzamayacak futbolcu. ben bunun mustafa denizli'nin aldığı bir karar olduğunu düşünüyorum. tarık sağa sola sırıtmakla meşgul, denayer sakat. takımda sağ bek yok. sabri'nin her türlü sözleşmesi uzayacak ve sabri göt yaymaya devam edecekti. oysa sabri, teknik yetersizliklerini hırsıyla kapatan bir futbolcuydu. ben "reyiz"im havalarına girince bu hırs kayboldu ve sabri'nin gaziantepspor'un sağ bekinden bir farkı kalmadı.

    mustafa denizli aldığı kararla diyor ki; "bak sabri, artık göt yayarak garanti forma yok sana. ya adam gibi çalışır bu formayı giymeyi hak edersin ya da sene sonunda yolcusun." üstüne bir de devre arası öyle çok da değil carole'nin sağ ayaklısı kadar bir sağ bek ile anlaşıldı mı siz seyreyleyin sabri'yi. 90.dakikada nasıl presler yapıyor. koşmaktan yanakları nasıl kıpkırmızı oluyor.

    bu kararla bir tek sabri'ye değil herkese bu mesajı veriyor. bence bu kararda taraftarın etkisi pek fazla yoktur. dediğim gibi mustafa denizli çok kuvvetli bir mesaj vermiştir. taraftar etkisi varsa bu da güzel. takım üzerinde etkili olmak bizim de hakkımız ama bokunu çıkartmadan tepki göstermek gerekir. evet sabri bey tünelin ucu sana karanlık. şimdi görelim bakalım oynacağın futbolu.

    enteresan bir şekilde aklıma kolpaçino özgür geldi. mustafa paçino oldu.
    "dursun bir dakika, bir dakika dursun, elimi tutma abi. valla kusura baktım, asıl sen kusura bakma sabri bey. bak ben sizinle sonra oynayacağım, şimdi değil, zamanı değil. bak ben 66 yaşına geldim maçı salıvermiş bir tane futbolcuyu oynatmadım. siz kim oluyorsunuz da sahada bir tane orta yapamıyor bir tane ikili mücadele kazanamıyorsunuz? bak benim nasıl kinci olduğumu hamza hocanız bilir. kimsiniz lan! kimsiniz?"

    https://www.youtube.com/watch?v=m-BAWlWepew

    bir iki argo kullanmışım hoş görün, saygılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın