resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 7990
    abartılı yorumlarda bulunmayı doğru bulmuyorum. ailesinin katılmasını hiç doğru bulmuyorum. sabri bu sezon zamlı sözleşmeyi kapıp sağ bekte de alternatifsiz bırakılana kadar sevilen bir oyuncuydu. real madrid'e o kabus yarattığımız şampiyonlar ligi çeyrek final maçından sonra herkes sabri'yi övmüştü girdi takımı ateşledi diye. bu sene imzaladığı sözleşmeye kadar galatasaray'dan ne kazandıysa belki kuruşu kuruşuna olmasa bile %90'ını haketmiştir sabri. mesela 2008 yılında hepimizin beğendiği bir sağ bekti sabri.

    lig tv efsane sağ bek golleri diye 20 gollük bi video hazırlıyor ve sabri bu video'da en çok golü bulunan sağ bek oluyorsa bugünkü performansının etkisinde kalıp geçmişi hakkında da ağır eleştirilere maruz bırakılmayı haketmiyordur bence. bourdeux'a attığı gol, bursa'ya attığı gol, euro 2008 de lahm'ın içinden geçip semih'e yaptığı asist. bunları da bi gözünüzde canlandırın geçmişine laf etmeden önce.

    evet bugünkü sözleşmesini haketmiyor, bugünkü performansı da fazlasıyla lakayt bence. ama bu geçmişinin de öyle olduğu anlamına gelmez.

    sabri 800.000 euro ile 1 milyon euro arası bir maaştan imzalasaydı yeni sözleşmeyi ve önüne de daha iyi bir sağ bek alınsaydı şuan bu kadar kişi sabri'den nefret edecek miydi? bence etmeyecekti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın