resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 7967
    bir gün o salladığı, karşıma gelince sus pus oluyorlar dediği sosyal medya taraftarları sokakta karşılaştığında, are you player muamelesi çekecek, o olacak...

    sabah editi: sanki hissetmişim gibi, çok şükür! taraftar olmasa kimler neler yapacak bu kulüpte!

    --- alıntı ---
    profesyonel futbolcumuz sabri sarıoğlu ile şirketimiz arasında 1+1 sezon olarak imzalanan sözleşmenin, oyuncunun sezon içinde belli maç sayısına ulaşması halinde otomatik olarak uzama opsiyonu karşılıklı varılan mutabakat çerçevesinde iptal edilmiştir.

    altyapıdan yola çıkan, en zor zamanlarda kaptanlık pazubandını taşıyan ve her şart altında galatasaray için terinin son damlasına kadar savaşan oyuncumuza, sergilediği galatasaraylılık duruşundan ötürü teşekkür ederiz.

    kendisinin geçmişte olduğu gibi önümüzdeki dönemde da bu forma ve arma için elinden gelenin en iyisini yapacağına olan inancımız tamdır.

    saygılarımızla.

    galatasaray spor kulübü

    --- alıntı ---

    mustafa denizli'nin attığı ilk pozitif adımdır. hamza hamzaoğlu da görsün bakalım profesyonellik nasıl oluyormuş. ayrıca o sabri sarıoğlu bakın şimdi nasıl oynayacak, hayvan gibi konsantre olacak. kendi maksimumuna çıkacak. ha kendi maksimumu bizim beklentimizin 10'da 7'sini karşılar ama olsun bu hareket herkese mesaj olur.
    dilerim mustafa hoca burak'ı da sattırır. umut ve diğerlerine de güle güle derse 16-17 sezonu yeni bir iskelet oluşturma şansımız olur.

    bursa maci sonrasi edit: senin attigin tribi seveyim! gene gol yedirmek icin her seyi yapti ama yukarida yazdigim gibi hayvan gibi mucadele etti. suc sende de degil anasini satayim. sana 1 m eurodan 1 yillik sozlesme yapip yerine maxi'yi alsaydik sen yedek kalsaydin, bu kadar göze batmayacaktin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın