• 423
    (bkz: south park)

    demin 8. bölümü ve yeni yayınlanan 9. bölümü izledim. ilk defa south park bu sezon bölümler arası bağlantı (özel seriler hariç) vardı. ve büyük bir şey olacaktı sezon sonuna doğru.

    eskiden 3 bölümlük serilerle yaptıklarını şimdi koca bir sezon ile yapmışlar. çok yazamıyorum yoksa spoiler yedirteceğim ama izleyin şu son iki bölümü ve hayranlığınız artsın. sıradaki bölümü bekleyemiyorum yahu.

    not: son iki bölümü izleyen varsa yeşillendirsin. deli gibi övesim var.

    edit: hazır dizilerden bahsetmişken bir tane de spor dizisi önerim olsun. madem spor sözlüğü burası.

    (bkz: friday night lights)

    amerikan lise korumalı futbol ligi üzerine bir dizi. (korumalı dediysem bildiğin amerikan futbolu ama böyle demesi daha bir hoş oluyor.)

    dizi texas dillon panthers takımının koçu ile aile tabanında başlıyor ve takım oyuncuları onların ilişkilerini konu alıyor. koçta ne koç yahu.
    evet şu an dizi hakkında gaz veremedim. bir ara yeni entry gireceğim. ama izleyin sizi kendine çok bağlayacaktır. biraz bize çok uzak bir spor da olsa amerikan futbolunu öğrenebilirim diyorsanız ve ya aşinaysanız kesin izleyin. bitince üzüleceksiniz.

    what are we? hadi hadi spoiler vermiyorum.

    ama şu kadar söyleyeyim. arada bir yeni sezon gelir umuduyla kontrol ediyorum. bir daha bölümleri izleyemiyorum zira dizinin bitmiş olduğu aklıma geliyor üzülüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın