resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 7151
    http://cdnvideo.sozcu.com.tr/...nCwKy/hamza_1080.mp4

    yine konuşmuş kezban kezbanoğlu, hiç şaşırmadım.

    buna en azından iyi insan filan deniliyordu, biz de diyorduk ki her sesi çıkmayanı iyi insan sanıyorlar, bu adam iyi filan değil diye. çok şükür ak toto kara toto meydana çıktı iyice.

    sen tipik türk zihniyetinde bir adamsın evvela. profesyonel bir iş ilişkisi içerisinde insanlar beşeri bir ilişki geliştirebilirler tabii ki, beraber çalıştığın insanla arkadaş olabilirsin. ama arkadaş olmanız seni değerlendirmelerinde iş ilişkisi içinde gözetmiş olduğunuz tutum, takındığın tavır, olaya yaklaşımındaki ciddiyet açısından herşeyi görmezden gelmene engel değil ki. sneijder gibi profesyonel bir adam saha içi vasıtasıyla sosyal hayatına dahil olanlarla kurduğu sosyal ilişkiler ne raddede olursa olsun saha içinde herkesten gereken özeni göstermesini bekliyor işte senden farklı olarak ki normali de budur zaten.

    adam ne demiş sana yahu karakterinle ilgili olarak, ne demiş? hiçbir şey; saha dışıyla ilgili olarak en ufak bir yorumu yok, sadece saha içinde yapman gerekeni yapmadığını söylemiş. yalan mı? değil bile diyemiyorsun çünkü doğru; tek yaptığın her zaman yaptığın gibi kezbanlık.

    ve sana bu şekilde eleştirel yaklaşan adamın sen karakterini sorguluyorsun haddin olmayan şekilde.

    çünkü sen adam değilsin,

    çünkü sen iyi insan hiç değilsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın