resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 7134
    malum zırvalamalarında en çok da "sneijder bu tarz konuşmaları birilerinden güç aldığı için yapıyor" sözlerine güldüm. sneijder nereee sen nere? senin dünya futbolundaki konumun ney ki sneijder sana laf etmekten korksun? mourinho, van gaal, mancini, terim falan görmüş adam sana mi laf söyleyemeyecek? bu kadar da saçmalayamaz bir insan. sus artik sus.

    takımın geçen sene şampiyon olurken yapabildiği nadir şeylerden biri fiziki mücadeleydi. 1-0 ları nasıl tutuyordu da bu sezon tutamıyor? tek etken fizik gücüdür. kadro nerdeyse aynı kadro. o fiziki mücadele için gereken kondisyon da sezon içinde yüklenemez, başında yüklenir. geçen sezon prandellinin o ünlü kondisyoner ekibinin ekmeğini yedin. prandelli bi halt yapamasa da yazın hayvan gibi çalıştırdı bu takımı.

    bu sene de senin çalıştırdığın takıma bakıyoruz. ayakta duramıyorlar. sneijder boşuna çalışmıyoruz demiyor. ha keza semih de çalışmadıklarını söyledi ama gözleri onu görmüyor evlat kontenjanından ama sneijder hain. belli ki yazın gram calıştırmamışsın yoksa bu futbolcular çalışmadık der mi? demez. ve hala trip atabiliyorsun. trip atan hoca olmaz. umut'u savunan hoca olmaz. transfer yapamayan hoca olmaz. sabri'ye zam yapan hoca olmaz. her konuşmayı 3 kupaya bağlayan hoca olmaz. bu kadro yeterli diyebilen hoca hiç olmaz.

    şimdi senin konuşma zamanın değil, susma zamanın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın