resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 7132
    ulan hala konuşuyor, hala konuşuyor kafayı yiyeceğim.

    takımın anasını belledin anasını. yeter ulan yeter. bari çeneni kapat da birşey sanalım seni. takıma doğru düzgün adam aldırma, eksiklerin hiçbirini kabul etme, kendi evlatlarını koruyacağım diye yapmadığın şaklabanlık kalmasın, taraftarın hiçbir lafını dikkate alma, formayı adaletli dağıtma sonra da hala çıkıp haklıymışsın gibi boş boş konuş.

    ulan yemin ederim dua et senin şu gerçek yüzünü göremeyip "ya ama efendi adam aslında" diyen tipler çoğunlukta. yoksa sokağa çıkamazdın, sokağa.

    sene başında burda 100 kişiye sorsan 95'i "takıma adam gibi forvet, sağlam bir orta saha ve defans, yeterli bir sağ bek lazım" diyordu. sen gittin, menajeri senin eski takım arkadaşın olan, sabri'ye %80 zam yaptırttın, maç başı paraya bile sözleşme bulamayan jem karacan'a gittin yüzlerce bin euro verdin, bilal kısa'ya zamlı sözleşmeyi hediye ettin... bu taraftar salak mı lan?

    gittiğinde "sessiz sedasız gitti en azından, gelecekte kendini geliştirip belki geri gelir" diyordum ama o ergen kız triplerine bürünüp yine çenesini kapalı tutmayı becerememiş. senden bi cacık olmaz hamza hamzaoğlu, bi cacık olmaz...
App Store'dan indirin Google Play'den alın