• 277
    son yıllarda hücum hattında jamie vardy, rickie lambert, charlie austin vetroy deeney gibi kitabı yazılacak filmi çekilecek türden hayat ve kariyer hikayeleri olan ingiliz forvet oyuncularını bünyelerinde barındırmaya başlayan lig.

    rickie lambert: özet geçeyim. hayali liverpool'da oynamak. 3. liglerde süründükten sonra 31 yaşındayken bu hayalini gerçekleştirir. merak edenler için https://www.tribundergi.com/...ayesi-rickie-lambert

    jamie vardy: 23 yaşında bir fabrika işçisiydi, ingilterede 5. ligde başlayan kariyer 27 yaşında premier lige uzadı. 28 yaşında ise efsane golcü ruud van nistelrooy un premier ligde arka arkaya 10 maç gol atma rekorunu tarihe gömer. bakalım bu rekoru ne kadar geliştirecek.

    charlie austin: özet geçecek olursak tuğla işçisiyken amatör liglerde çileli bir şekilde başlayan kariyer. yıllar içinde premier lige kadar uzanır. takımı qpr küme düşünce championship'de oynamaya başladı takımı kendisi için yüksek bonservis isteyince premier ligde kalamadı ama yeniden premier ligde boy göstermeye başlayacak başka bir golcüdür kendisi. merak edenler için http://www.yarisaha.com/...veye-charlie-austin/

    troy deeney: diğerlerine nazaran farklı bir hikayesi var. çünkü kariyerine premier lig ekibi aston villa alt yapısında başlıyor. babasının vefatından 3 gün sonra kardeşini korumak karıştığı bir kavgada ceza evine düşer, 3 aylık cezasını tamamladıktan sonra maçlara hakem onayı ile ayak bilekliğiyle çıkmak zorunda kalır. böyle dramatik bir hayat hikayesi vardır. ancak watford tarafından kendisine verilen bu 2. şansı çok iyi değerlendirir ve watford'un premier lige yükselmesinde baş rol oynar.

    12 mayıs 2013 watford leicester city maçındaki efsanevi son dakika golünü atan futbolcudur aynı zamanda:

    https://youtu.be/TPmZeHxWR58

    premier ligi premier lig yapan şeylerden biri de barındırdığı bu filmi çekilesi özel hayatlar olduğunu düşünüyorum
App Store'dan indirin Google Play'den alın