resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 10801
    kendisinin emre belözoğlu ile yakın olmasının sebebi bayrampaşadır. emre belözoğlu zeytinburnuspor'a transfer olmadan önce bayrampaşa yeni yol spor kulübünde oynamıştır. bayrampaşa yeni yol spor kulübü ile arda turan'ın galatasaray alt yapısına transfer olduğu altıntepsi spor kulübünün arası da o zamanlar 150 metre falandı.

    yani aralarındaki yakınlığın sebebi bayrampaşadır. emre belözoğlu kendi geçtiği yollardan geçerek gelen arda turan'a o dönem orhan ak ile birlikte abilik yapmıştır. arda ilk arabasını emre'den almıştır mesela. benzer şekilde bayrampaşaya çok yakın olan esenlerde oturan emre çolak ilk parladığında da arda turan ona abilik yapmış araba falan almıştı hatırlarsınız.

    emre belözoğlunu hiç sevmem, bayrampaşa yeni yol spor kulübünde yöneticilik yapmış ve emre'nin çocukluğunu bilen babam çocukluğundan beri sevmez. ama arda'yı da mahallemin çocuğu ve yaşlarımız yakın olduğu için tanır bilirim. 10 numara adamdır arda. paranın bozamadığı insanlardandır. arda'nın arkadaşlarına karışma gibi bi lüksümüz yok tabiki. emre ile arkadaşlığından ben de çok mutlu değilim. ama yukarıda yazdığım sebeplerden dolayı az çok anlayabiliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın