resim
Fikret Orman
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:56
Uyruk:Türkiye
  • 695
    bir takımı tutmakla bir camianın (bahsettiği camianın kendisinin başkanlık yaptığı kulüp/camia olması ise daha da acı) içinden yetişmek arasındaki farkı dahi bilmeden, tescilli galatasaray düşmanı bir kanalda duble tescilli sırça sakalla beraber makara yapmaya çalışmış. sanıyor ki mustafa denizli beşiktaş camiası içinden yetişmiş.

    https://gss.gs/IEV.mp4

    mustafa denizli doğmuş, büyümüş, 1965 yılında profesyonel olarak futbola başlamış. altay'dan galatasaray'a transfer olmuş ve onsekiz sene profesyonel futbol oynamış. tüm futbolculuk hayatı boyunca beşiktaş'la sadece rakip olarak oynamış.

    ardından yine 1983 - 1984 sezonunda galatasaray'da jupp derwall'in yardımcısı olarak başladığı teknik direktörlük hayatı milli takımlar dahil 2013-2014 dönemine kadar çeşitli takımlarda devam etmiş. tüm bu zaman zarfından mustafa denizli'nin yolu beşiktaş'la sadece bir kez teknik direktör olarak 2008-2010 yılları arasında kesişmiş.

    ve bugün yine mustafa denizli galatasaray'da. 1965 - 2015 tam elli sene olmuş, bildiğin yarım asır. futbolculuğunu saymıyorum teknik direktör olarak bile beşiktaş'ın başına yirmibeş sene, bildiğin çeyrek asır sonra geçmiş.

    bunlarda çıkmış kendi kafalarınca makara yapmaya çalışıp gülüyorlar. bende izleyip bunlara gülüyorum işte. başkan. koskoca başkan. hem de beşiktaş'ın başkanı. diğerinden bahsetmiyorum bile. harcadığın zamana yazık.

    neyse; madem bilmiyor o zaman bilgilendirmek lazım. şunu elden ele başkana iletelim bi'zahmet.
App Store'dan indirin Google Play'den alın