resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 6994
    kendisi hakkında yazdğım son entaridir. düşüncelerimi olabildiğince kronolojik olarak toparlayacağım ve bırakıp gideceğim bu başlığı dostum. nikimiz d r v e n o m olmadığından bu entari gece yarısını beklememiştir.

    - kendisini futbolculuğundan beri bilirim. futbolculuğunu da sevmezdim. (bkz: #32381)
    - akhisar'da övülürken de yeterli görmezdim. (bkz: #1323939)
    - geldiği gün düşüncelerim bunlardı. (bkz: #1605467) sanırım herkes aynı korkuları yaşadı. gerçi sneijder'a dokunamadı lakin 14 yabancılı ligde 5-6 yabancı ortalamasıyla oynuyoruz.
    - bu düşüncem yeni teknik direktör için de geçerli (bkz: #1605785)
    - (bkz: #1607596) takımın top oynayacağı da belliydi.
    - (bkz: #1609493) göremedi.
    - 9 aralık 2014 umut'u ilk sağ açık oynattığı maç ve eleştirim (bkz: #1613721) ve ısrarı (bkz: #1627845)
    - buraya dikkat 25 ocak 2015 galatasaray çaykur rizespor maçı ve övgü/eleştirilerim (bkz: #1638874) ve (bkz: #1638902) . herhalde geçen sezon yegane pres yaptığımız maçtı bu. aklım almıyor hala burada doğruyu gören uygulayan bir adam nasıl bundan vazgeçer? demek ki hiçbir halt görmemiş demek ki hoca değilmiş.
    - bursa'dan tırsmış ve şapkadan tavşanı çıkarmış telles önde balta arkada! (bkz: #1642751)
    - deplasman fener maçı umut sağ açık sabri sağ bek. fener sol kanadımıza presi uygulşamış ama skoru bulamamış. girdikleri pozisyonun haddi hesabı yok. önlem almak gibi bir dert yok hamza'da. berabere kalacak caka satacak derdi bu. ayrıca en ofsayt entarimdir kendisi. (bkz: #1669529) ve ikinci en ofsayt entarim (bkz: #1669518)
    - konya maçı övgüsü. ulan iki tane övgü var ikisi de aykut kocaman dghdghsjddas
    - 26 mayıs'ta görevimizi yapmışız. umut'la burak'la olmaz demişiz. burak'a starım demiş umut malum. sağ bek alınmamış stoper devşirilimiş. sağ açık yok. üzerine melo gitmiş. ibrahim seten'in dediğine göre de hamza tarafından gönderilmiş! (bkz: #1717099)
    - sabri'nin sözleşmesini yönetim yaptı diye ağlaşanlar vardı onlara cüneyt tanmandan gelsin: cüneyt diyor:

    "geçen sezon göreve geldiğinde takımı direk(t) katkı yapmış, oyunun şeklini değiştirmiş, bize 2 kupa kazandırmış bir teknik adamımız var. o ne isterse yapmaya çalışacağız. sabri'nin mukavelesi sadece bir yıllık ve performansa bağlı 20 maç 30 maç oynarsa bu para artacak. teknik direktörümüz sabri'nin kalmasını çok istedi ve gereğini yaptık. yüksek bulanlar olabilir, sabri performansı ile bunun karşılığını vermiş ve verecek bir oyuncudur. bu paranın içinde menajerinin komisyonu bile var.".

    şu normal bir teknik direktör beyanı mıdır?

    "taraftarımız fazla transfer beklemesin. kampta son duruma bakıp belki 2 oyuncu gönderip 2 oyuncu alabiliriz. sakin ve yavaş hareket ediyoruz. scout ekibiyle birlikte çalışıyoruz. zaten sezon devam ederken oyuncuları tespit etmiştik. görüşmelere başladık. ama biliyorsunuz; galatasaray bir oyuncuyu istediği zaman fiyatlar katlanıyor.başka takımlar devreye girince de hoşuma gitmiyor, istemiyorum o transferi..."

    - büyük galatasaray taraftarına selam olsun hamza hamzaoğlu: "aydın ile sözleşme yenilemeyi düşünüyoruz. sözleşmeyi yeniledikten sonra kiralık olarak gönderebiliriz." (ersin düzen) (kiralık gönderemedi)

    hocayı kes:

    "(gbkz: herkes forvet diyor ama burak'ın üzerine bir forvet getirirsek onu nerede kullanacağım?)" trabzonda kullan!
    "(gbkz: bir forvete daha ihtiyacımız var. bulabilirsek mario gomez tarzı bir oyuncu olacak.)" lşsdakşldkasşldkasş

    ibrahimoviç'i alsalar burak'ı nerede oynatacağım mı diyeceksin? kumda oynat! aslolan galatasaraydır! burak değil! daha iyi oynayan forma giyer formayı ileriye taşır daha kötü olan yedekte bekler. peki arkadaş 5 dakika sonra mario gomez'i tarzı forvet istiyorsun forvete. e burak'ı nerede kullanacaksın hani? aga sen hayırdır ya?

    (gbkz: burak yılmaz kalitesinde bir forvet getirmeye kalksan 15-20 milyon avro para vermek lazım. senin durumun buna müsait mi?) dasldşiasldişsadla

    burak yılmaz'a 7-8 milyon için alıcı bul da satma bakalım. gerizekalıyız ya biz. he anam he 15-20 milyon burak yılmaz he. çok üzülüyorum ya ben hamza'ya. 20 milyonluk burak yılmazı nasıl kesecek :(

    "forvet alacağız ama podolski de forvet olarak kullanabileceğimiz birisi. almasak da bir şey olmaz ama transferi düşünüyorum."

    madem forvet olarak kullanabileceksin o halde neden "podolski & yasin'i dönüşümlü oynatacağım"?

    (gbkz: bu sezon 'avrupa'da doğrudan başarılı olalım' diye bir hedefimiz yok. daha büyük başarıları 3-5 yıl içinde planlıyoruz.) belli amk

    "(gbkz: felipe melo ayrılırsa yerine hakan balta'yı, hamit altıntop'u ya da wesley sneijder'i kullanabilirim.)" adam sözünün eri amk. hamit'i geçen sene melo sakatken oynatan bendim. ben oynattığım için kendisi bilmez melo iyileşirken hamit sakatlandı. o yüzden hamit'in o bölgeyi kaç maç taşıyabileceğini bilmiyor, olabilir normaldir. hani ulan hamit? hakan balta ve sneijder teorilerini sayfa sayfa galiz küfür yazarlarına açıklatalım. küfür ufkumuz genişler, biraz çifte standart görürüz.

    - tahminimden 1 ay fazla dayandı (bkz: #1771018)
    - "bazı şeyleri kazanmak adına bu maçı riske ettik. şampiyonlar ligi'nde ne yapabiliriz diye bakmak istedik." sizce de muhteşem değil mi?

    haydi hamza bize bir kıyak yap! o çok beğendiğin evlatlarını trabzon'a devre arasında al!
App Store'dan indirin Google Play'den alın