resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 6991
    nerden başliycam bilmiyorum beyler. hocanın kovulduğu haberini llk duyduğumda okuldaydım ve sadece "hasssiktir yaa" diyebildim. başından beri ona duyulan bu nefreti, bu kini anlayamıyorum. bu takımı en iflah olmaz noktadan alıp, içinde bulunduğu bütün turnuvaların kupalarını (bi zahmet şampiyonlar ligi hariç) almak gayet de takdir edilicek bi durum. ama sezonun başındaki hazırlık maçlarından itibaren, anlam veremediğim bi şekilde herkes hep bir ağızdan hocaya yüklenmeye başladı. 3 kupa kazandıran, 4. yıldızı takan kulüp tarihine geçmiş bir hocaya "köylü hamza", "aptal hamza", "vizyonsuz hamza" demeye başladılar. neden? çünkü kulübe transfer yapılmadı. beyler siz manyak mısınız? hocanın önüne 40 milyon transfer bütçesi koydular da o mu umut bulut diye tutturdu? saydınız, sövdünüz, vurdunuz, kırdınız. bütün sevincimizi kursağımızda bıraktınız. hocanın gönderilişine ön ayak olan tüm fanatiklere lanet ediyorum.

    `yahu binlerce insanın sadece olumsuz konuşmakla kalmayıp, her hafta düzenli olarak küfür ettiği bi adam psikolojik olarak nasıl ayakta kalabilir ki? çok bile dayandı hamzaoğlu. ben olsam intiharın eşiğine gelirdim. `

    sık kullanılan bi klişedir ama bu başarıları kazanan yabancı bi hoca olsaydı durum çok başka olurdu. bu kadar kolay gönderilmezdi. gönderilse bile tazminatını alır öyle giderdi. ama hamzaoğlu sözleşmesine tazminat maddesi koydurmayacak kadar iyi bir galatasaray'lı. geçtim başarılarını, sırf bu kadar büyük bi galatasaray'lı olmasından dolayı bile bi şansı hakediyordu. hem de aslında hiç ihtiyacı olmadığı halde ama bugün a takım oyuncuları bile hocaya adam akıllı bi veda etmiyor. terim giderken sosyal medyaya yılda bir kere uğrayan futbolcular bile veda twitine kadar her türlü yalakalığı yaptılar. çünkü terim aynı zamanda milli takım teknik direktörüydü. pardon futbol direktörü. ama hamzaoğlu nasılsa "köyüne" dönecek değil mi? yazıklar olsun.

    gerçekten çok üzgünüm. imza töreninde gözyaşlarıyla "galatasaray'dan aldığım teklif babamın acısını dindirdi" demişti. ben de şimdi babam gitmiş gibi hissediyorum. güle güle hocam. umarım futbol oynanan bi ülkede çok başarılı olursun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın