resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 6988
    ilk geldigi zamanki efendiligini zaman icerisinde yitirip kulagini taraftarin sesine tikamis bir at gozlukluye donusumunu dehset icerisinde izledigimiz eski hocamiz.

    elbette sosyal medyaya gore takim yonetilmez ama buradan yukselen her ifadeye de "bunlar eksici yeaa" seviyesinden bakilmaz. devir degisti artik dehset imkanlara sahibiz, takim yonetmek cok daha komplike bir is orasi tamam fakat hepimiz futbol ve futbolcudan anlayan insanlariz. burada bir konsensus saglamis isek (mesela umut bulut konusu) hamza hoca da cikip "bulmusunuz bir gunah kecisi salliyorsunuz :)))" gibisinden yaklasinca konuya bu olmaz yani, gercekten olmaz. galatasaray taraftarini karsisina alip da barinan yoktur. keske babasinin vefatindan sonraki imza toreninde gordugumuz o naifligi hic bozulmasaydi...

    ayrica da degisen devre ayak uyduramayan teknoloji ozurlusu insanlardan kim olursa olsun nefret ediyorum. bu nefretin sebebi geri kalmalari degil, hem geri kalip hem de dikkate almadan kucumseyerek alaya almalari. umut bulut da ayni model bir magara adami, sabri de bir miktar oyle. hakan balta bence esi sayesinde kendisini guncelledi, keza muslera, sneijder, melo ve podolski bu alanda en ust duzey oyuncularimiz. adamlar evrensel resmen ya, halka kulak veren ulasilabilir insanlar.

    hamza hoca bu kafayla ancak bu kadar olur, bundan sonra da degismez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın