resim
Mehmet Cüneyt Tanman
Görev:Sportif Direktör
Takım:-
Yaş:68
Uyruk:Türkiye
  • 657
    kendisi 20 kasım 2015 tarihli bugün gazetesinde yer alan yazısında hamza hamzaoğlu için vizyonsuz ifadesini kullanmıştır.

    burada biz bunu galatasaray şampiyon olduktan 1 ay sonra, hamza hamzaoğlu'nun bazı söylemlerinden yola çıkarak dile getirdiğimizde, ne nankörlüğümüz kalmıştı, ne 2000 taraftarı olmamız, ne fenerbahçeliliğimiz.

    kulubün içinde yöneticilik yapanlar, kulubün ekmeğini yiyenler, göz göre göre bildiklerini saklarken, galatasaray taraftarları asla çekinmedi. çünkü biz menfaat peşinde değiliz, galatasaray'ın hayrı hariç bir şey düşünmüyoruz.

    şimdi hamza hoca kovulmuşken, düşene bir tekme atma minvalinde çıkıp, vizyonsuz, çapsız demek kolay tabi.

    böyle adamlar galatasaray'ın efsanesi değildir, olamaz da. galatasaray efsanesi her şartta, her koşulda galatasaray'ın menfaatini korumak için sesini yükseltir mücadele eder. öyle kulüpte mevki sahibiyken, etki etme gücün varken susup, pusup, eyyam yapıp sonrasında ötmeyle olmuyor bu işler.

    benim gözümde efsane değildir. tıpkı, ülkedeki mutlak ezici iktidarın rüzgarını arkasına alıp, siyasete girip, kendi siyasi çevresini savunup, galatasaray'ın adını bile anmayan; söz konusu iktidar kendisini ve malum oluşumu başından savınca, kimsesiz ve sahipsiz kalınca nedense galatasaraylılığını ön plana çıkarıp, galatasaray'a yanlamaya çalışan bazı kişiler gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın