resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 6974
    kendi ipini kendi çeken hoca.

    hamza hoca çok iyi bir hoca mıydı? hayır...
    çok kötü bir hoca mıydı? hayır...

    kısa zamanda 3 kupa kazanmasına rağmen, üstelik, efendi, sevilen eski bir futbolcumuz olmasına rağmen bu kadar taraftar tepkisi almasının iki sebebi var.
    birisi ; yabancı transferindeki sınırın kalkması ile taraftarda oluşan sahaya 11 yabancı futbolcu ile çıkacağımız beklentisi. aslında aklı başında herkes bu yönetimle bunun mümkün olmadığını görebiliyordu.
    ikincisi ise ; hamza hoca'nın yönetimle taraftar arasına perde olmayı seçmesi. bir anlamda kendini feda etti. herkes diyor ki hamza hoca umut burakla yola çıktı. oysa sezon başında mario gomez ve niasse yi istemişti hamza hoca. yönetim alamayınca çıktı tepkiyi azaltma adına umut ve burak'ı öven açıklamalar yaptı. yönetime olan tepkiyi azalttı ama bütün tepkiyi üzerine çekti. portekizli sağ beki istedi. alınamadı, sabriyi övdü, daha çok tepki çekti.

    transfer sezonunda yönetimi kollayan hamza hoca bir gün o yönetimin kendini satacağını ya akıl edemedi ya da önemsemedi ama kendi sonunu hazırladı.

    bu şekilde gönderilmesinin ardından bile efendiliğini bozmadığın için teşekkürler hocam... umarım eksik yanlarını, özellikle de iletişim ve mental eksiklerini giderir, kendini geliştirmiş bir hoca olarak yollarımız yeniden kesişir seninle hocam...
App Store'dan indirin Google Play'den alın