resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 6973
    ben duygusal bir adamım. yani ağzımıza sıçan prandelli giderken de, rijkaard giderken de üzülürüm, üzüldüm. hamza hamzaoğlu giderken de kötü oldum, florya'daki o duygusal veda, adamın burukluğu, gözlerindeki nem bana da geçti. geçen sezon göreve gelmesi çok doğru bir hamleydi. eldeki kadro yerli ağırlıklı, duygusal oyunculardı. o düşmüş olan takıma sadece doğru noktalara doğru isimleri koyacak bir abi, bir baba tavrı lazımdı, takım,camia kenetlendi, önce göze hoş gelen futbolla sonra da iyi savunma yaparak bir şekilde winner kimliğimizle ve oyuncularımızla şampiyonluğu ve 4.yıldızı kazandık, hatta tr kupası ve süper kupayı da kazandık. ilklerin ve enlerin takımı ünvanımızın gereğine uygun bir sezon oldu. g4l4t4s4r4y diye taşşak geçilen takım g4l4t4s4r4y diye taşşak geçmeye başladı. (bkz: fener ağlama)

    işte bu şampiyonluktan sonra hamza hamzaoğlu hatalar yaptı. burada akılcı davranamayıp, duygusal kararlar verdi. burada çok geyiğini yapsak da scout şefimiz emre utkucan oldukça doğru transferler yapmamızı sağladı ama eksik olan noktalara(forvet, orta saha, sağ bek) nokta atışı 3-4 transfer yaparak takıma seviye atlatabilecekken biz aksine güç kaybettik(melo, telles, bruma). hocanın burak ve umut'la sezonu tamamlayabileceğini sanması, eski öğrencisi bilal'le melo gibi top class bir oyuncunun yerini doldurabileceğini sanması nedeniyle, takımı a milli takım rezerv takımı yapması nedeniyle ve gereksiz yere yönetime yapılacak eleştirilerde topa girmesi ile tepkiyi üzerine çekti, hoca gibi değil de yönetici gibi demeçler verince kredisini çabuk tüketti.
    oysa ki çoğu kişi hocadaki birçok eksik noktayı görse de kendisinden bir fatih terim çıkmasını çok istemişti ama işte yaz boyu yapılan, yapılmayan transferler, verilen demeçler, taraftarı gerdi de gerdi. aptal yerine konmamız sabrımızı taşırdı. üzerindeki baskıyı arttırdı ve daha da fazla hata yapmasına neden oldu. önce baskılarla cüneyt tanman'ı yollatan taraftar şimdi de kendisini yolladı. yakındır, özbek kardeşler de gidecekler.

    çok başarılı olsun istemiştim ama olmadı, olmayacaktı belliydi...eminim ki hoca da keşkelerle dolu günler, aylar, yıllar geçirecektir. ileride tecrübe kazanıp, kendini geliştirdikçe, bir daha şans bulabilir mi bilmiyorum ama verdiği tüm emekler için kendisine bir kez daha teşekkür ederim.

    hakkını helal et hoca, benimki sana helal olsun...
App Store'dan indirin Google Play'den alın