resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 6970
    ne bahsedildiği kadar kötü hocaydı, ne de savunucularının iddia ettiği gibi gönderilmesi ayıptı.

    hamza hamzaoğlu yetenekli bir hoca, bunu galatasaray-öncesi kariyeri ile de kanıtladı, galatasaray kariyeriyle de. ama ciddi defoları var, kendimce sıralayayım:

    1) alıngan: galatasaray gibi bir takımın hocasıysanız bu kadar alıngan olup her eleştiriden gocunamazsınız.
    2) kırılgan: galatasaray gibi bir takımın hocasıysanız bu kadar kırılgan olamazsınız. koskoca galatasaray'ın sosyal medyadan gelen eleştirilerden etkilendiğini iddia ediyorsanız, hoca olarak burada sizin eksikliğiniz vardır. eleştirilerden takımın etkilenmemesini sağlamak da sizin göreviniz. hocanın görevi yalnızca takımı maçlara hazırlayıp kadro çıkartmak mı?
    3) aşırı mütevazi: evet, bu bir defodur. büyük takım hocası 'istemeyi' bilmeli.
    4) medya yönetimi: bir büyük takım için olmazsa olmazdır bu. hamza hoca maalesef çıkıp her eleştiriye -amiyane tabirle- ağladı, hepsine cevap yetiştirmeye kalktı, hepsini fazla ciddiye aldı ve en önemlisi medya üzerinde hiçbir baskı ve kontrol oluşturamadı. verdiği demeçler taraftarı hep daha çok kızdırdı, neyi nasıl ifade edeceğini bilemedi, başta fazla suskun kaldı-üzerine gelindiğini görünce ise ayarını yitirip gereksiz ve tutarsız demeçler vermeye başladı.

    bunun haricinde oyunu okuyamama, ilginç tercihler yapma gibi sorunları da vardı ama bütün o sorunlar aşılabilirdi. yukarıda saydıklarım ise bence hamza hamzaoğlu'nu galatasaray teknik direktörlüğünden koparan defolar, sorunlar oldu.

    bence doğru bir karar yanlış zamanda alındı. yine de emekleri için teşekkür ederim bir galatasaray taraftarı olarak, yolu açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın