resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 6953
    dün kendisini ile aynı kafada kendi taraftarına atar yapan biri vardı sözlükte bugün kulübün 1 geleneğin daha öğrenmiştir sanırım.

    hiç kimse ama hiç kimse galatasaray'dan daha büyük değildir ve galatasaray'ın sahibi galatasaray taraftarıdır.

    adam kovulalı 24 saat olmadı sözlükte 2-3 kişi ağlaya ağlaya millete laf sokmaya çalışıyor, ulan işte halimizi anla biz 12 haftadır bu adama bak sabri ile olmaz umut ile olmaz gel sinan'ı kullan ge rodrigez'i kullan diyoruz. niye diyoruz peki kötü olsun diye mi hayır iyi olsun diye, peki hamza efendi ne yapıyor işi gücü bırakıyor alanen taraftar ile taşşak geçiyor, biz ne diyoruz bak hoca yapma burada 3 kupa seni tutamaz ama yoook adam her fırsatta saydırıyor, yenilediği sözleşmeler jem pauller filan onlara girmiyrum bak. neyse hamza böyle konuştukça sözlükte bi grup taraftarı böyle aşağılayan adamı haklı buluyor, tuğla gibi uzun entry döşeniyor, beğeniliyor falan filan. diyoruz ki bak rezil olucaz avrupa'da bu benfica istanbul'da da bizden iyiydi orada da yener ama yok bunu söyleyince düşman oluyoruz benfica yeniyor olay bitiyor.

    ne kaldı elde ş.ligi muhabbeti kapandı ligde de 5 puan gerideyiz. e arkadaş her boku ben bilirim dersen fatura gelince de ağlamayacaksın, herkes biliyor ki, fatih terim ünal aysal'ın telefonuna çıkmadı başkan da bak o öyle olmaz böyle olur deyip şutladı. hamza da kulübün açıklamasını hiçe sayıp ben yine uzatacaktım sözleşmeyi deyip atar yaptı o atar göte batar oldu.

    şimdi sen hamza'yı seviyorsun diye neden peygamber yerine koyuyorsun adamı. bu sezona dair ne varsa yanlıştı, oyuncuları kayırıyordu, yarın sneijder sikicem böyle golcüyü deyip çekip gitse hadi onu geçtim sakatlansa ne yapıcaksın sen hamza sever olarak bu durumu savunabilecek misin? çık açık yüreklilikle sneijder ve muslera olmadan bu takım şampiyon olur de hadi. madem hamza'ya destek istiyorsun madem hamza'nın bir sistemi var bişeyler göster bize, hamza'nın şu taktiği var de biz de bilelim.

    sneijder, muslera, denayer, rodrigez, podolski hangisi üzülmüştür hamza'nın gitmesine kendini bu oyuncuların yerine koy (tabi görgü kuralları gereği üzüldük diyeceklerdir).

    velhasıl kelam sidik yarışına gerek yok, belki de sözlüğün yarısını galatasaraylı yapan hagi gitti bu takımdan hagi, öyle bir zamanda elini taşın altına koydu ki öyle altı okka taşşak isterdi ama adam geldi elinden geleni yaptı (ki bana göre hagi iyi hocadır) gönderildi, peki hamza kadar nefret edildi mi hayır neden çünkü hagi tribünle kavga etmiş biri olarak hiçbir zaman taraftar ile dalga geçmedi aşağılamadı (o hırsız muhabbeti bambaşkadır karışmasın).
App Store'dan indirin Google Play'den alın