resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 6945
    kendisi çok ince bir çizgideydi ve büyük bir hata yaptı. sabri yerine denayer'i oynatıp, umut yerine sinan gümüş'ü monte etseydi, bu oyuncular kötü dahi oynasa kimse kendisine ses çıkartmayacaktı, hatta taraftar arkasında bile duracaktı.

    ama tutup sen sahada 1 tane bile kafa topu kazanamayan, şut çekemeyen, düzgün pres yapmayı bile bilmeyen, "`gol atamayan"` umut bulut'u savunursan, orta açmayı bile bilmeyen, ileri gidince bitarafını kaldırıp geri dönemeyen sabri konusunda bu kadar ısrarcı davranırsan, bilal kısa'yı oynatacağım diye sneijder'i ön libero'ya kaydırırsan yönetim sana tekmeyi bastığında arkanda 1 tane bile taraftar bulamazsın.

    iyi adamlığını, kötü adamlığını bilmem. benim gözümde yerlileri kayıran, ırk ayrımı yapan*, yabancıları her fırsatta eleştirmekten çekinmeyen, çıkarcı ve içten pazarlıklı bir insandı. dışarıdaki tavrı ise umrumda değil, istiyorsa melek olsun galatasaray'ın çıkarlarını düşüneceğine kendi evlatlarının çıkarlarını düşünecekse bu kulüpte barınamaz.

    kendisine geçen sezon çok destek verdim ama mayıs ayından beri "bu takıma takviye lazım" diyen bizleri umursamadığı gün gözümde bitti kendisi. "takımda para yok yea" diyenler de açsın bilal kısa'nın maaşına, jem paul'un maaşına, sabri'nin maaşına ve umut bulut'un maaşına bi baksınlar. sonra da gidip avrupada oynayan genç ve yetenekli futbolcuların maaşına bi baksınlar. ayrıca hatırlatayım türkiye'de vergi yok.

    bu taraftar lionel carole geldiğinde sesini çıkarttı mı? jose rodriguez geldiğinde sesini çıkarttı mı? herkes farkında çok çok büyük paralar harcayamayacağımızın. kimse gidin 40 milyon euro harcayın filan demiyor zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın