resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 6939
    ''3 kupalı 3 kupalı...''

    şampiyon olmuşsun sezonun oyuncusu muslera!

    türkiye kupasını almışsın, sezon boyunca dökülen sinan için lan acaba gitmese mi demeye başlamış taraftar. öyle bir maç çıkartmış sinan.

    bu sezon takımla hazırlık kampı geçirmişsin. 4 maç sonunda şampiyonlar ligine havlu atmışsın. 11 maç sonunda ligde doğru düzgün top oynayan tek takım olan beşiktaş' ın 5 puan gerisinde kalmışsın ve üstelik daha bursa, beşiktaş maçlarını oynamamışsın. hocası gitsin denilen fenerbahçe ise beşiktaş ve bursa maçlarını geride bırakmış. neden beşiktaş ve bursa diyorum, puan durumunda yeri ne olursa olsun bursa, başakşehir ve derbiler hariç bu ligde zaten her takım karşısında açık favoridir galatasaray, olmak zorundadır.

    hazırlık kampı geçirmişsin takıma altyapıdan bir tane genç oyuncu kazandıramadığın gibi belli takıntıların uğruna rodriguez, jason, emre çolak, sinan gibi adamları da kullanmayıp yerlerine sabri, umut, bilal gibi 1 sene sonra bile galatasaray' da olup olamayacakları belli olmayan adamlara sınırsız kredi sağlamışsın. hadi bilal iyi oynadı ve hak etti formayı, kabul. peki sabri ve umut ne yaptı da formayı hak ettiler?

    o olmasaydı, bu şöyle olsaydı demek elbette ki ayıptır. dolayısıyla muslera olmasaydı zaten 3 kupamız da olmayacaktı diyerek hocayı eleştirmeyeceğim ama bu sene şampiyon bile yapsaydı ben bu kadar kötü bir futbol görmek istemiyordum sahada. ya bu takım lucescu' yu salt fatih terim aşkıyla göndermedi. gerçekten de sıkıcı ve korkak bir futbol oynattığı için gönderdi. bakmayın şimdi lucescu' nun ilah kabul edilmesine. o dönem galatasaraylıların yüzde 90' ı lucescu' nun oynattığı oyundan memnun değildi. hıncal uluç her maç korkak yazıyordu lucescu için, dahası hele fatih terim' in oynattığı o coşkulu futbolun ardından lucescu' nun futbolu hiç çekilir şey değildi.

    hamza hoca ile galatasaray' ın iyi futbol oynadığı maç sayısı 5' i belki bulur. ayrıca burada bazı arkadaşların rakamlarla hamza hoca' yı ve onun futbolunu övmesini ciddiye alarak hamza' yı başarılı bulmadan önce aynı arkadaşların prandelli' yi de nasıl övdüklerine bakın. bu, o arkadaşlara bir eleştiri değil, ben çok keyif alıyorum o entryleri okurken ve artı oy da veriyorum. bir kere müthiş bir emek var ve dahası o arkadaşlar o rakamları uydurmuyorlar. heopsi gerçek yalnız benim maç izlerken sahada gördüklerim de gerçek. galatasaray' ın bir halt oynadığı yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın