resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 6931
    gidiş sebebi umut'un sözleşmesi otomatik uzamasa ben ''uzatacaktım'' açıklamasıdır. bu açıklamayla galatasaray başkanını yok saymasıdır. yok şunu oynatmadı, yok bunu oynatmadı vs gibi sebepler aramayın altında boşuna. hiçbir başkan bu ifadeyi kullanan teknik direktör kim olursa olsun böyle bir açıklamayı kabul edemez. çağırır hayırdır sen diye sorar. o soruya da ters cevap verirsen kesinleşen ayrılığın tarihi de belirlenmiş olur.

    yolu açık olsun, kendisine söven hakaret eden taraftar net nankördür, haindir, vefasızdır.

    bilal, sabri, umut takıntısı yüzünden ben de çok eleştirdim kendisini. ama 2 dk geçmişe dönün ve adam gibi söyleyin. hamza hamzaoğlu deseydi ki bu sene 4. yıldızı takarım ama seneye umut'u sabri'yi oynatırım, bilal'i de alırım. içinizde çıkıp olmaz varsın 4. yıldızı önce fenerbahçe taksın biz seneye sabri ve umut'u izlemek istemiyoruz diyecek bir delikanlı var mıydı? vardı diyen balık hafızalıdır.

    ben de soğudum kendisinden şu 3 oyuncuya olan takıntısı yüzünden. ama şuan fenerliler bizi 3 yıldızlılar diye eziklemiyorsa hamza sayesindedir. bunun için bile büyük bir saygı görmeyi hak ediyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın