resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 6929
    yazık etti hoca kendisine. biraz da biz ve yönetim yazık ettik kendisine.

    kısıtlı kadro ile 3 kupa aldi. helal olsun. emekleri icin tesekkuru hak ediyor.

    ancak bu 3 kupa rehavete soktu kendisini. yazı cok plansız gecirdi. ugur meleke sunlari soylemisti kendisi ile ilgili:

    "hamza hamzaoğlu ile haziran ayında yemekteydik. o zaman bana selçuk inan ve olcay şahan'ın düğünlerine gideceğim, ondan sonra transfere bakacağım demişti. yahu sen şampiyonlar ligi'nde oynuyorsun. artık bu kupanın gediklisi olmuşun. senin rakiplerin ocak'ta bitiriyor önemli transferleri. mayıs'ta gerekirse takviye yapıyor. sen haziran'da düğünden sonra bakacağım diyorsun. bu planlama çok yanlış"

    hos hamza hocanın plansızlıgı gecen yıl da vardı.gecen yıl devre arasında yapılan o abuk subuk turnuva. belki kendisi planlamadi o turnuvayı ama bir isyanini da goremedik. sonuc olarak 2 önemli sakatlık yasadık o turnuvada.

    ardından yaz transfer dönemindeki plansızlıklar. ne istedigini cikip net soylemedi hoca, yonetime fazla kalkan oldu. bu cok büyük hataydi. yaz boyu cikip '2-3 yere transfere ihtiyacim var. yönetime ilettim. transferler olursa iyi olur, olmazsa da elimdeki kadroyla en iyisini yapmaya calisirim' deyip kestirip atsaydi bu kadar yipranmazdi. ama o ortasahada hakan baltayi oynatirim, forvette umut burak harika, sabri on numara muhabbetlerine fazlaca girince taraftar nezdinde bitirdi kredisini cabucak.

    bu 3 kupa ayarini bozdu hocanin. nasıl bir psikolojiye girdi anlamadim. 'ben 3 kupa aldim, daha bana elestiri gelmez, oh mis' diye dusundu sanırım. akhisarda alsan bu kupalari kral olursun da galatasarayda bunun kredisi uzun sürmez. 3 kupa da alsan elestirilirsin. bu kulup sampiyon olmus lucescuyu kovmus bir kulup. büyük takımlar böyledir. kredin cabuk biter. 3 degil, 10 kupa da alsan elestirilirsin. elestirilmek istemiyorsan akhisarda kalacaksin. bu elestiriler bazen haketmedigin sertlikte bile olabilir ama bunla basa cikacaksin.

    hamza hoca cikamadi. ligin 11 haftasi geride kaldi, halen her elestiride cok afedersiniz kezban kiz gibi trip atti. daha trip atmadigi bir konusmasi yok sezon basindan beri. yok 3 kupa aldik, yok saygi, yok hemen elestiriyorsunuz, yok cocuklarin emegi. hocam tamam aldin bitti, gec artik onu. yok, gecemedi. takildi kaldi adam oraya. her elestiride bunlardan bahsetti, trabzon macindan sonra abuk sabuk trip atti. bıktırdı artık bu acıklamalari.

    bir de su yerli seviciligi de galatasaray taraftarının kırmızı cizgisi haline geldi. bu etiketi kolay kolay yapistirmayi sevmem de, elinde denayer gibi bir adam varken sabriyi tercih etmesi, hadi onu etti son rizespor macinda stoperde oyuna denayer yerine bu sezon cok cok kötü olan semihi sokmasi falan cok tuhaf oldu. galatasaray taraftari bıktı usandı bu yerli sevicilikten, bizim cocugumuz muhabbetinden. yillarca aydın yılmazı, yektayi besledi bu kulup. simdi gittikleri takımlarda bile rezil durumda bu oyuncular. yabanci siniri kalkmisken dahi bu yerli sevicilige devam etmek tuhaf oldu.

    bir cikti sosyal medyayi umursamiyorum dedi, bilali, karacani aldi, sonra gecen gun cıktı sosyal medya gazabi yuzunden niasseyi alamadik dedi. celisip durdu kendisiyle. 'umutun sözlesmesi otomatiık uzamasa da uzatirdim' dedi, ortaligi mahvetti. sen bir t.d.sin hocam. sen karar veremezsin buna. en fazla yonetime bu istegini iletirsin. senin sözlesme uzatma yetkin mi var? hayrola? galatasarayin yönetimleri izin vermez bu tavirlara. fatih terime 'eleman' cekti bu kulupte bir baskan. sen hayirdir sözlesme uzatmak falan?

    hamza hoca teknik direktorluk olarak, en azindan saha icinde kaldirdi galatasarayi ama iletisim olarak cok fena sınıfta kaldi. bu baski fazla geldi hamza hocaya.

    güle güle hocam. belki ilerde basarisiz yonlerini gelistirirsen tekrar dönersin. en azindan üzerine kötü bir etiket almadin burdan. basarili hoca olarak ayrildin.

    yönetime de bir laf edelim. sans yüzlerine cok gülmezse bu capsiz yonetim kulubu adnan polat dönemine döndürür. sanki kara gunler bizleri bekliyormus gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın