resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 6928
    taraftarla ağız dalaşı yapmanın cezasını çekiyor.

    galatasaray gibi attığınız adımın eleştiri konusu olabileceği bir camiada, eleştiriye tahammülsüzlüğünün bedelini ödüyor.

    mevcut olanı geliştirip eksik yanlarını kapatmaya çalışmak yerine, elindekinden birşeyler yapmaya çalışıyor oluşunun (işte hep söylenen , konuşulan vizyon meselesi , tam da bu ), bunu yapmaya çalışırken de kriterlerini verimlilik yetenek ve kalite olarak belirlemek yerine; evladımız olması , çok koşmak gibi çağdışı temellere dayandırmaya çalışmasının bedelini ödüyor.

    her zaman efendi ve mağrur görünmeye çalışan karakterinin altında, saklayamadığı küçük hesapçılığın ve inatçılığının bedelini ödüyor.

    ilk yarım senesinde insan üstü form tutan muslera ve şnayder in ve yerinde (kendi mevkilerinde) oynattığı oyuncuların katkıları ile büyük başarılar yakaladı, bu başarıları için biz istesekte istemesekte tarih sayfalarında yerini aldı, ancak yeni sezonda tamamen kontrolünü kaybetti ve sıkça bahsettiği dengeleri kaçırıp kendi sonunu hazırladı.

    son olarak stres yönetimi bu kadar kötü bir antrenör ancak dönemsel başarılar yakalayabilirdi, onu da yakaladı ve artık olmayacağı açıkken de doğru bir kararla gönderildi.

    -edit- bence en ama en büyük hatası; "bizden her maç galibiyet galibiyet bekleniyor." gibi aklın mantığın almadığı, nerede olduğunu unuttuğunu düşündüren, anlık sorunlardan kurtulmak için anlamsız ve sinir bozucu demeçleri oldu.

    bu adam net bir şekilde basın toplantısı yapmayı bilmiyor, maalesef en büyük eksiği süreç yönetimi, medya yönetimi, insan yönetimi, (ne kaldı ki amk geriye) konularında oldukça başarısız olmasıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın