resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 6923
    galatasaray teknik direktörlüğü ona 3 beden büyük gelmiştir. mütevazi olması, içine kapanık olması gibi özelliklerini yadırgamıyorum ama koskoca galatasaray teknik direktörü de böyle pısırık olmamalıdır. bir duruşu var ama kimseye güven vermiyor, lider benim demiyor, futbolculara sizi ben yönetiyorum demiyor o duruş. gelen posta koyuyor giden posta koyuyor. teknik direktör olduğunu futbolcuları yedek bırakarak göstermek istiyor ama futbolcuları kaybettiğini göremiyor. en kötüsü de bunu birilerine birşeyler ispat etmek için yapıyor olması.

    gidip taraftarla güç gösterisine giriyor. taraftar umut'u oynatma diyor o ise hayır teknik direktör benim oynatacağım diyor. arkadaş dünyanın her yerinde müşteri daima haklıdır. bu bir ticaret kuralıdır. yöneticiler satışların kötü gittiğini görünce sorumludan hesap sorar. çünkü o hep kazanmak ister. ticaret kazanma işidir. futbol da öyle. sen umut'u oynatırsan taraftar stada gitmez. bu kadar basit. sen kim oluyorsun da taraftarla güç yarışına giriyorsun?

    oynattığın futbol futbolda değil bir kere. şansımız yanımızdaysa gol atarsak kazanıyoruz atamazsak kazanamıyoruz. geleli 1 sene oldu takımın defans sorununu bir türlü çözemedin. her maç gol yiyoruz. üstelik muslera olduğu halde. bilal iyi oynasın diye sneijder'i orta sahada oynatıyorsun ve defans yapmasını bekliyorsun. chedjou geldiğinden beri her maçta gollük kritik hata yapıyor ve kaç kere gol yedirdi. eyvallah gol atıyor ama önce yedirmeyecek. denayer geldikten sonra herkesin tek beklentisi chedjou'nun ön libero oynaması. dene bir kere. adamın ayağı iyi sayılır, kalıplı ve uzun boylu. zaman zaman ileri çıktığında da asistler de yapmıştı. melo'nun görevini yapabilir. dene bir kere. çok var yapmadığı yazmaya gerek yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın