resim
Jason Grégory Marianne Denayer
Takım:Al-Fateh
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.84
Uyruk:Belçika
  • 628
    hamzaoğlu, jason denayeri neden sağ bek oynatmıyor? sakatlıktan önce iki üç maç oynattı ve çok başarılı oldu. buna rağmen sakatlığını atlattıktan sonra inatla denemedi. neden? kanaatimce bunun bir tek nedeni var.

    çünkü sabri'ye kefil olduğunu, onun sağbekte yeterli olduğunu iddia ederek transfer yaptırmadı. sivas maçıyla birlikte sabri error verince çaresiz denayer'i koydu. denayer başarılı oldu ama bu sefer sosyal medya ve yazılı medya hh'ya şu soruyu sormaya başladı. sağ bekte hani sabri yeterliydi? yeterli ise niçin stoper olarak aldığın denayer'i oynatıyorsun? uğur meleke dahil bu soruyu soran çok yazar oldu ki bendeniz de bu sözlükte aynı soruyu sormuştum.

    işte hh, bu soruya cevap veremeyince, erkekliğe halel gelmesin diye başladı yine sabri'yi oynatmaya. sonuç ortada. şampiyonlar ligine havlu, ligde darbe üstüne darbe.

    defalarca söylendi, yazıldı çizildi. sabri savunmayı bilmiyor ısrar etme. dünkü maçta rize'nin attığı 4. golde sabri nerelerde bir izleyin. aynı hatayı 1. golde olcan yaptı. çünkü olcan'da savunmayı bilmeyen bir kanat oyuncusu. bu hatalar defalarca yapıldı ve yapılmaya devam ediliyor. ama hh çaresiz çünkü inatçı mı inatçı bir yapısı var.

    sevgili hh, galatasaray'a bir daha dönmek istiyorsan inat etme. daha çok gençsin. başka takımlarda tecrübe kazanıp, kendini güncelleyip, tecrübeni artırıp belki geri dönersin. ama şu an istifa etmen en sağduyulu, en isabetli karar olur. hem galatasaray için hem senin için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın