resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 6489
    sabri, umut ve burak'la mutluluklar...

    takımın defansif yükünü çeken selçuk çıkınca yerini jose ile doldurdu adam. bunu da sırf jose eleştirisi yüzünden yapmadıysa ben de bir bok bilmiyorum. bu değişiklikle ortasaha kalmadı takımda. kaptırılan her top atak oldu 7 kasım 2015 çaykur rizespor galatasaray maçında.

    stoper olarak alınan adamdan kendi bakışıyla sağ bekte yeterli performansı görmedi diye yedeğe çekti yerine sabri'yi oynattı. hakan balta (büyük harflerle stoper) sakatlandı yerine semih'i aldı. işte vizyonu, işte bakış açısı, işte adaleti.

    kendi evinde bile oynatmadığı kadar ofsansif oyuncuyla deplasmanda maça çıktı. basın toplantısında utanmadan sakatlıkları bahane etmez umarım. bu kadar riskli oyun planı çıkarıp da b planın yoksa ceketini alıp gitmesini beklemeyeceksin, kapı önüne koyacaksın bu adamı.

    yeter be kardeşim. her maç sabri mi izleyeceğiz biz? 60 lira veriyorum ligtv için, sabri izlemek için mi veriyorum?
    bıktım yahu. dakika 45+2 skor 2-1 rize lehine, ama sabri bey kontrada yanından kaçıp giden adamı kovalamıyor. iyiliğini de dürüstlüğünü de alıp gitsin, o kadar parayı iyi huylu teknik direktör için vermiyoruz. ayrıca elinde daha iyileri varken sırf türk oldukları için her maç umut ve sabri ile futbol oynamaya çalışan adamın da dürüstlüğüne inanmıyorum!..
App Store'dan indirin Google Play'den alın