• 24777
    2 kasım galatasaray fenerbahçe basketbol maçından sonra yapılan açıklamalar.

    "maça iyi başladık ancak boş atışları kaçırdık. takımım bu akşam olağanüstü mücadele etti. galatasaray camiası bu takımla gurur duymalı. oyuncularım bir basketbol takımının yapabileceği her şeyi yaptı. ali muhammed (bilmeyenler için bobby dixon) ve bogdanovic'e ikili sıkıştırma uyguladık. rakibimiz 4 gün önce real madrid'i yenmiş bir takım. müthiş bir atmosfer vardı. derbi maçları ezeli rekabetin olduğu maçlardır. seyircimiz taşkınlık yapmadı. tüm taraftarlarımızı kutluyorum. bizim için çok güzel bir geceydi."

    ergin ataman

    seviyoruz seni coach!

    ----------

    "oyuncularıma buranın atmosferini ve nelerle karşılaşacaklarını anlattım. rakibimiz çok sert oynadı ve onlara karşılık veremedik. bir yandan da dürüst olmak gerekirse galatasaray odeabank çok iyi bir maç oynadı. savunmada çok iyiydiler ve topu çok iyi çevirdiler onları tebrik ediyorum. analizimizi yapıp, problemlerimizi çözüp önümüzdeki maçlara hazırlanmalıyız."

    zeljko obradovic

    gerçekten çok güzel anlatmışsın atmosferi obradovic! tebrikler pancar surat! abdi ipekçi'de 7'de 7 yaptın. ama tersten!

    ----------

    "atmosferi en iyi şekilde kullandığımıza inanıyorum. maçın başında boş atışlar kaçırmamıza rağmen karşılaşmayı önde sürdürdük. çünkü takım gibi oynadık ve istediklerimizi sahaya yansıttık. ikinci yarıda bu basketbolun üzerine koyarak ve savunmadaki sertliğimizi arttırarak önemli bir galibiyet aldık."

    sinan güler

    istikrar abidesi. karakter sahibi, muazzam kişilik. kaptan gibi kaptan!

    ----------

    "galatasaray'ın sertliğine izin verdik. kabul etmeliyiz ki bu bizim hatamız. real madrid maçında bu sertliğe karşılık verdiğimiz için kazanmıştık. galatasaray'ı tebrik ediyorum"

    melih mahmutoğlu

    yukarıda sinan güler için ne yazdıysam, tam tersi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın