resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 6343
    bütün yaz bizim asıl problemimiz stoperde değil sağ bekimizde diye içim içimi yerken ısrarla sorunun stoperde olduğunu düşünüp stoper denayer'i getirtmiş olan teknik direktörümüz. işin güzel yanı stoper alınan denayer'in sağ beke devşirilmek zorunda kalınması. hocam iyisin hoşsun ama deneme yanılma yoluyla da galatasaray gibi bir kulüpte bu iş çok zor ya. her zaman böyle düşeş atamazsın. kadro hakkında, oyuncularımız ve eksiklerimiz konusunda daha isabetli fikirlere sahip olmalısın.

    oyuncu seçimlerini isim üzerinden değerlendirmiyorum kendisinin. çünkü başarıya giden tek bir yol olmayabilir. belki başka bir yoldan da başarıya ulaşabilirsin. marka yabancılarla da başarı yakalanabileği gibi, yerli ağırlıklı ya da genç ve maliyeri düşük bir kadroyla da başarı yakalanabilir. benim tek isteğim elimizdeki kadroyu daha dikkatli değerlendirmesi.

    edit: hamza hocayı sevmiyor falan değilim. fakat bu entryme cevaben entry girip küfür eden arkadaşa aynı küfürü iade ediyorum. terbiyesizliğin lüzumu yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın