resim
İsmail Kartal
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:63
Uyruk:Türkiye
  • 421
    "10. dakikadan 40. dakikaya kadar fena değildik. sonra hakemin verdiği kararlar devreye girdi, yapacak bir şeyimiz kalmadı."

    şanssız teknik direktör. mükemmel oynayan ve galatasaray' ı sahasından çıkarmayan takımı, ne yazık ki hakemin yanlı kararlarıyla 4 0 gibi bal dolu bir skorla mağlup olmuştur. mesela selçuk' un frikiği gol olmasa, penaltı verilmese, buarak' ın kafasını kaleci çıkarsa, bilal' in şutu dışarı gitse, galatasaray' in iki topu direkten dönmemiş olsa ve skoru alana kadar galatasaray eskişehir' i kendi sahasına hapsetmese başa baş bir oyun olacaktı maçta.

    29.10.2015 galatasaray eskişehirspor maçında yukarıda saydığım tüm şansızlıklara rağmen yine de muhteşem bir taktisyenlik örneği göstererek tam 2 adet topun direkten dönmesini sağlamıştır. eskişehirspor aslanlar gibi mücadele etti, 2 topu direkten döndü ama yukarıda belirttiğim ufak şansızlıklar ve hakemin yanlı kararlarıyla 4-0 gibi şanssız bir mağlubiyet aldı.

    oğlum sizi seçerek mi fener' e alıyorlar lan? sizin aranızda iş ahlakına sahip, beyni normal düzeyde çalışan biri yok mu hiç?
App Store'dan indirin Google Play'den alın