resim
Sinan Gümüş
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:30
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 927
    yaptıgı tek hatayla her maç o hatalarının onlarcasını yapan abileri varken eleştirilmesi büyük lüks olacak futbolcu.

    yahu adamı sen fener maçına kurtarıcı diye son 10 dakka sokacaksın ve o tek çalımı olmayacak ta şansı tepmiş olacak öyle mi? üstelik bu adam daha 21 yaşında ve bir maç oynuyor , 5 maç yok. burak sakatken bile umut bu kadar rezilken bile düşünülmüyor. neden biliyor musunuz? ben söyleyeyim. çünkü hamza adamcılık yapıyor. umut üzülmesin, burak kırılmasın aman selçuk yanlış anlamasın diyerek adam oynatıyor. yahu kes umut'u ne olur? koy sinan 'ı.

    bir yalandır gidiyor, umut defansı yıpratıyormuş , boğuşuyormuş, öldürücü pres yapıyormuş falan diye. umut kendini yıpratıyor bence, kafaya modern sanat heykelleri gibi abuk subuk bir fizikle sıçraması, koşarken elinin kolunun bacaklarıyla koordinasyonsuzluğu ve üstüne yaptığı nafile presle.

    koy şu adamı sağdan "cut inside" oynasın lan. tek aksiyon oyuncumuz yasin olmamış olur böylece. çünkü takım pasör ve şutörle dolu. bu nedenle yasin haricinde bir dinamizm yok, o da sürekli bu misyonla oynadıgı için dogal olarak top kayıpları yapıyor, kaybettigi toplarda ileride kalıyor vs. ama muhtemelen devre arasında grosskreutz gelir, poldi sola geçer. yasin de sinan da yedeğe çekilir. çünkü ileride burak ya da umut oynamak zorunda.

    burak ta umut ta tek forvet oynayamazlar. ikisi beraber oynarsa oluyor geçen sene gördük, burak "second striker" gibi oynarsa daha etkili oluyor. umut ta o zaman karambol golcülüğünü gösterebiliyor. ama şu anda onu da yapamıyoruz çünkü podolski var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın