resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 7855
    kendisinin benim için lakabı shadow man' dir.

    bir de demişler ki birkaç maçtır iyi oynuyordu kötü olmasını mı beklediniz. sanırsın ki 2 3 maçı tek başına kurtarıyordu. adam o kadar kötü ki birazcık futbolcu gibi davranınca iyi gözüktü haliyle. yasin' e çok iyi pas atmış. akhisar maçında da douglas daha uzak mesafeden asist yaptı mesela. 25 ekim 2015 fenerbahçe galatasaray maçında sneijder asist yaptı. yapmasaydı da maçın en iyi oyuncusuydu galatasaray adına. asisti sneijder değil de selçuk yapsaydı selçuk, sneijder' den daha iyi oynadı diyebilecek miydin? koşması beni ilgilendirmiyor, umut da koşuyor. hızlı oynayacak, top çalacak, doğru pasları isabetli atacak, topla çıkacak. bunları yapacak yeteneği yoksa da galatasaray' da oynamayacak. bu söylediklerim her futbolcu için geçerli.

    şu an en sevdiğimiz adam kim? sneijder, muslera, hakan balta, chedjou... eğer muslera 2 sene sonra şimdi çıkardığı topları çıkaramıyorsa ve bu form düşüklüğü 3 4 maçtan uzun sürüyorsa muslera da oynamasın derim. ben muslera' yı babamın oğlu olduğu için değil iyi oynadığı için seviyorum. iyi oynasın diye o kadar para ödüyoruz. real amdrid casillas' ı, raul' u yolladı. ya da manchester united scholes' a hatır için değil, yerine oynattığı adamdan scholes kadar verim alamadığı için geri dön dedi.

    hiç kendinizi kandrmayın. 2 senedir bir bok oynamıyor selçuk. ya deneyelim jose' yi eğer selçuk' tan kötüyse yine selçuk oynasın elbette.

    edit: bakın ben kötü niyetli demiyorum. ya yeteneği ya mental hazırlığı ya da fiziksel özellikleri yetmiyor. umut da iyi niyetli ama o da yetmiyor galatasaray' a. ya neden selçuk iyi oynasın diye beklemek yerine iyi oynayacak birini kullanmıyoruz. selçuk' a da yazık. taraftarın sabrı tükendi. yedek kalsa, yerine oynayan jose kötü oynasa selçuk' un değerini anlayacağız işte. mesela şu an ben kendi adıma dört gözle burak' ı bekliyorum ki umut' tan kurtulalım diye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın