• 696
    yorumcu olarak vasat biri olabilir ancak hatıraları hem galatasaray hem türk taraftarı üzerinde çok fazla. bu adamın sesini ne zaman duysam o güzel çocukluğumuz, sokaklarda sevdiğimiz futbolcuların adını haykıra haykıra top koşturduğumuz yıllar aklıma geliyor. fifa 99,00,01'i falan hatırlıyoruz, galatasaray'ın galatasaray olduğu, jenerasyonuyla türk milli takımını da euro 2000 senin dünya kupası 2002 benim zaferden zafere koşturduğu yılları.

    mantık çerçevesinden bakamıyorum bu yüzden bu adama. bu adam benim çocukluğum beyler, sizi bilmem ama bu adam popescu'dur, hagi'dir, uefa kupası'dır, für elise'dir amına koyim. fenerliymiş sikimde dahi değil, ercan taner de beşiktaşlı ama hangi galatasaraylı kendisinin sesini duyduğunda o efsane 11 aralık 2013'ün soğuğuna ya da hakan'ın çivi gibi çaktığı leeds united deplasmanına gitmez ki?

    allah kendisine ve kendisi gibi eski toprak kalanlara (u: ercan taner, yalçın çetin, levent özçelik, sabri ugan hatta hertha ve milan maçlarının hatrına günto'ya bile) uzun ömürler versin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın