resim
José Rodríguez Martínez
Takım:Adana Demirspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.81
Uyruk:İspanya
  • 594
    galatasaray sözlük işkembe-i kübradan sallama şenlikleri'nde bu gecenin konuğu olan orta saha oyuncumuz.

    biliyorsunuz kurtlar vadisi'nin kurtlar vadisi olduğu yıllarda diziden etkilenen bir çok vatandaşımız vardı. farz-ı misal muhabbetin orta yerinde burnunu çeken ve bir anda efsunlu cümleler kurmaya başlayan arkadaşlarımız oldu. bazen toplumda bu tip "senaryolardan etkilenme" durumu olabiliyor ki gayet doğal bir durum.

    sanıyorum bazı yazarlarımız da john nash'ten baya etkilenmişler. akıl oyunları'nda izlediklerini hayata geçirme konusunda pek bir kararlılar. artık yapay bir şekilde buna kendilerini zorluyorlar mı, yoksa artık senaryoyu hayatlarında gerçekten uygulama aşamasına mı geçtiler o konuda emin olamıyorum.

    neymiş, efendim işte jose rodriguez, ozan tufan kadar oynatılmıyormuş. çok basit ya yemin ediyorum çok basit, hiçbir şey bilmiyorsan aynı galatasaray sözlük'e girer gibi gir google'a, arama kısmına bu oyuncuların isimlerini yaz göreceksin istatistikleri.

    ozan tufan'ın ligde 6 maçta toplam 310 dk, jose rodriguez'in yine 6 maçta toplam 376 dk oynadığını görüp sanrılarını kendin bitireceksin. bu takıntı, saplantı ve sanrı dolu yorumları yapmak ve bunu alışkanlık haline getirmekten çok daha kolay şu yazdığımı yapabilmek.

    kendiniz için ya, şahsım adına bir şey istiyorsam namerdim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın