• 5
    gereksiz kampanya. yanlış anlaşılmasın; bana kalsa sabri sarıoğlu'na taç attırmayı bırak, standart bir halı sahanın dahi 100 metre yakınından geçmesini yasaklarım. öte yandan böyle bir kampanyaya gerek duyulmamalı.

    futbol adı verdiğimiz oyun sahada oynanırken, saha kenarından çevirme yapan polis misali el kol yapan vatandaşlar var. teknik direktör diyorlar bu adamlara. bu adamlara takımın iyi yapamadığı şeyleri iyi hale getirmeleri için para veriliyor. bu adamların da her meslekte olduğu gibi iyileri ve kötüleri var. mesela iyileri, kanat oyuncularına "adamların kanatlarını kapayan, kalabalık olduğumuz göbekten gelsinler" derken, kötüleri fındığa benzeyen futbolcuları amaçsız şekilde oyuna alıyor falan.

    normal şartlarda, galatasaray teknik direktör'ünün (oynatmak zorunda kaldı diyelim), 1 tane olumlu taç kullanamayan sabri daha taç atmaya giderken "o topu eline alırsan burnunun direğini sikerim; bırak git lan" demesi lazım. bizimkisi demiyor. demek ki, rakibe atılan taçları sıkıntı olarak görmüyor. demek ki tacı atan adamın hemen karşısında mütemadiyen boş orta saha adamları dururken bu amına koduğumun sağ kanadından atılan her tacın rakibe gitmesi bu takımın bir eksiği değil. biz kim köpeğiz ki hamza hamzaoğlu'nu ve taktiklerini eleştirelim?

    edit: imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın