2015-16 UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 3.Hafta Maçı
21:45 Ali Sami Yen Arena
2 - 1
  • 85
    bir arkadaşın gazına gelip maça gitmeye karar verdim. ay sonunu getiremeyeceğimi biliyorum da bugüne kadar gittiğim her maçı kazandık. bugün de galatasaray'ın galibiyete ihtiyacı var.

    aslında programım çok yoğun, normalde saat 13-22 arası dersim var. bunun dışında robot yatırımları zirvesi var ve okulumuzda bulunduğum kulüp, robotik otomasyon kulübü. bir diğer programım da cumartesi-pazar günleri, izmir'de robot yarışması var. kendimizce bir robot yaptık ve son testlerimizi yapıyoruz. maçı izlemek aklımda yoktu bu kadar yoğunken.

    aradı arkadaş, kanka çevrende maça gitmek isteyen varsa 2 bileti satıyoruz tanesi 125'ten dedi. ben gelmeyi çok isterdim de programım yoğun ama başkalarına haber veriyim dedim. arkadaşım ilginç bir şekilde lan vazgeçtim ben maça gidecem gel beraber gidelim, zaten uzun zamandır görüşemiyoruz dedi. olmaz falan dedim ama bir şekilde ikna etti beni.

    şimdi, yarın ben robot yatırımları zirvesine çubuklu marshall formamla gitsem çok mu komik olur lan? bildiğin iş adamlarının olduğu fuara sponsorluk görüşmeleri için gidecekken galatasaray formasıyla gitmek?

    şuan tek dileğim var, iş adamlarından birinin koyu galatasaraylı olması. zaten sıkılır adam fuarda iki futbol muhabbeti yaparım. sanki galatasaray sayesinde sponsor ayarlayacağız gibime geliyor. öyle bir şey olursa utanırım lan. gs üzerinden para kazanmak gibi bir şey mi olur? vicdan azabı çekerim amk. ama yok lan iddaa oynamayı biliyoz amk. kaldı ki sponsoru da kendime yapmayacam ki amk robotik otomasyon kulübüne yapacam.

    ulan hayat çok garip amk, iş görüşmesinde bunca yıl bomboş ne yaptın diyen adama dota oynayıp galatasaray maçlarına gittim diyen tanıdığım sırf bu yüzden işe alındı. sabah gidip çok büyük bir firmaya galatasaray sayesinde sponsor bulsam hayatta aklıma gelmeyecek bir iş yapmış olurum.

    ulan bir kere de şu yoğun sürecimde her şey olumlu şekilde sonuçlansın. hayallerde yaşıyorum amk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın