resim
Yasin Öztekin
Takım:Bucaspor 1928
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 1294
    maça yedek başlayıp sonradan oyuna girdiğinde daha etkili olduğuna katılmıyorum.

    14/15 sezonunun 2. yarısında özellikle son periodda bildiğin takımın ilk 11 oyuncusuydu ve çoğu maçı da çözen adamdı. bariz şekilde formu takıma şampiyonluğu getirdi. hiç birinde de sonradan oyuna girmedi. misal sezonun ikinci devresinde oynanan sanıyorum sondan 3. maçımız beşiktaş müsabakası. attığı golü gözünüzün önüne getirin...

    ha hiç yedek kalmaz oyuncu mudur? değildir ama bence çoğu maça ilk 11 başlamalıdır. zira yasin galatasaray kadrosunda alternatifi olmayan ve önemli özelliklere sahip bir futbolcu. koşu yoluna pas alabiliyor, dripling yapabiliyor, gol atabiliyor, asist yapabiliyor ve savunma anlayışı oldukça iyi. rakibin defans kurgusunu bozan hem içeriye hem de çizgiye akabilen bir futbolcu. böyle bir futbolcuyu böyle bir kadro içerisinde yedek oyuncuya dönüştürmek hiç akıllıca olmayacaktır. gerçekten 3'lü orta saha ile oynamaya değer bir kadro yapımız da yok ayrıca. bence pekala bilal veya selçuktan biri yedek bekleyebilir. sneijder sezona iyi başlamasa da geçecektir. ancak hırsına laf eden çarpılır. dolayısıyla orta sahanın ortasında selçuk-rodriguez veya bilal rodriguez ikilisiyle oynadığımızda önlerinde yer alacak sneijder şimdikinden fazla savunma zaafiyeti yaşatmayacaktır takıma. ancak 3'lü orta saha kullandığımızda sol açıkta oynayan sneijder bariz şekilde uzun bir koridorda bek oyuncusunu takip etmekte eksik kaldığından yasin'in üstlendiği defansif görevleri yerine getiremiyor. bu da diğer bir nokta.

    ha ama sen dersen ki; yasin maça yedek başlasın sinan gümüş'ü kullanalım arada, ya da yasin maça yedek başlasın emre çolak'ı kullanalım arada ona tamamım.

    fakat 2 maç yedekten girip etkili oldu diye bu adama genç semih muamelesi çekmeye kalkmayın.
    yasin bildiğin ilk 11 oyuncusu istikrarına sahip bir futbolcudur.
    bunu hafızalarınızı zorlarsanız geçen sezon fazla fazla kanıtladığını görürsünüz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın