resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 6065
    sneijder milli takımda sola yakın oynadıgı için bizim takımda da sola yakın oynaması dogalmış. hmm .

    sneijder ?? sol açık ?? hani bildigimiz sneijder ve bilgisimiz hollanda milli takımı ??

    şimdi sola yakın oynamak ile sol açık oynamak arasında daglar kadar fark var degil mi ? ne bilim belki de ben hayatımı boşuna futbola adamışım benim bilgisizligim. olabilir.

    sol açıgın kabaca görevleri : kanatlardan orta açmak , kanatlardan içeri girip hucuma katılmak, kanatlarda ver kaç yaparak veya çalım atarak rakibin dengesini bozmak, her atakta defansif görevlerini yerine getirmek,köşe gönlerine inmek, oyunu geniş alanda oynamak için taç çizgisine yakın oynamak, pres sistemine ayak uydurmak. bunlardan en fazla 1 veya 2sini yapabilir sneijder . çünkü o bir 10 numara.

    kendisinin sol açıkta oynamasını normal görenler bence hentbol falan izlesin veya tenis falan da olur djokovic diye bir abimiz var baya iyi diyolar bak , bize öyle haberler verebilirler sözlükte şenlik olur çeşit artar. ama gelip de futbol izlemeyin bence. ha izlediniz bari başlıga gelip hamza hoca dogru yaptı sneijder sol açıkta oynayabilir demeyin.

    bunları tekrar tekrar söyledik, söyledim. sneijde 10 numara oynar. onu maç içinde fazla koşturmazsın ki bir iki maç haricinde koşmaz da zaten. hagi de koşmazdı, koşmasın zaten görevi o degildi. bu tip adamlar takımın beynidir. en zinde oyuncularıdır. bu adamlara ceza sahası çevresinde top vereceksin takımı yönetecek, şut atacak asist yapacak.

    dedim ya, sol açıkta oynamak ile sola yakın oynamak arasında daglar kadar fark var. sneijder sola yakın oynuyor ama sol açık oynamıyor. nedir farkları ? hollanda milli takımında da sneijder top kaptırıldıgında geriye koşmaz galatasarayda da, sneijder orta açmaz, köşe çizgisine inmez. he bunları yapıyorsa ben yıllarca başka maçları izlemişim demek ki.

    hamza hocayı savunmak için elinden geleni yapanlar var ama pek ugrasılmasın, hamza hoca mükemmel bir insan ama bir o kadar kötü bir büyük takım hocası. 5 yaşındaki çocugun bile bilgisi seyleri bilmiyor. sneijder hala sol açık oynuyor. yasin yine yedekte bekliyor ve umut bulut yine 11 de baslıyor.

    bilmiyorum hoca fark etti mi ama 17 ekim 2015 galatasaray gençlerbirliği maçında atılan 4 gol var ve hiç birinde umut bulutun katkısı yok. yazık ki böyle futbol yoksunu forvetimiz ve hocamız var. hani hoca diyor ya '' şansa kazandık :(((( '' diye, bizimle dalga geçiyor aklı sıra, he aynen öyle hocam. dua et senin yasin gibi sneijder gibi oyuncuların var. sinanı da oyuna 1 dakika bile almadın ya. bravo.

    en kısa zamanda istifanı vermek dilegi ile.
App Store'dan indirin Google Play'den alın